Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania, din nou lider la scumpiri in Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Romania, din nou lider la scumpiri in Uniunea Europeana

Romania a avut, in noiembrie, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia si Ungaria, arata datele publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Adevărul

Guvernul Dancila, contrazis de DATELE OFICIALE: Romania, DIN NOU campioana la inflatie in Uniunea Europeana

Romania este din nou la coada Uniunii Europene UE). Tara noastra este campioana la inflatie, iar acest lucru se vede in traiul de zi cu zi al romanilor. in noiembrie, avansul preturilor de consum a fost de 3.

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, in noiembrie, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia si Ungaria, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viata (FOTO))

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi s-a dus la Zoo si a avut parte de o surpriza incredibila. Un urangutan s-a apropiat de geam si i-a pupat burtica. Nina Marston, 37 de.

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi, s-a dus la Zoo, iar un urangutan s-a apropiat de ea. Gestul i-a schimbat viata (FOTO)

Suferise sase avorturi, dar ramasese din nou insarcinata. intr-o zi s-a dus la Zoo si a avut parte de o surpriza incredibila. Un urangutan s-a apropiat de geam si i-a pupat burtica. Nina Marston, 37 de.

Orasul care creste din nou salariile functionarilor. Cu cat sunt platiti politistiisau portarii

Salariile angajatilor Primariei Cluj-Napoca vor creste din ianuarie 2019. Majorarea are loc desi, in urma cu patruluni, lefurile fusesera din nou majorate. Un portar cu experienta de cel putin 20.

Dorel loveste din nou. Un incediu puternic a izbucnit in Capitala, dupa ce muncitorii au taiat din greseala teava de gaze

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, pe Aleea Giurgeni. O teava de gaze a luat foc in exterior si s-a extins la fatada cladirii. Flacarile s-au extins de la parter,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )