Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania este lider in UE la cresterea comertului cu amanuntul

Adevărul Adevărul,
Romania este lider in UE la cresterea comertului cu amanuntul

Romania a inregistrat in iunie cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din Uniunea Europeana, de 7,8%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, insa principalul motor al economiei da semne de oboseala, arata datele publicate de Eurostat. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei, la bilant: Romania este lider european la cresterea productiei industriale

Industria, motorul economiei romanesti, functioneaza si functioneaza chiar bine, sustenabil, a declarat vineri ministrul Economiei, Danut Andrusca, in cadrul conferintei de bilant pe primul.

Lider al mafiei italiene, prins in Romania: Este acuzat de asasinate, trafic de droguri si vatamare corporala grava (VIDEO)

Mafiot italian, prins in Romania. Un barbat care era urmarit international a fost gasit si retinut de politistii din Bihor, informeaza B1 TV. Interlopul face parte dintr-un grup extrem de periculos si este.

Be EU. Romania este de astazi cu un pas mai aproape de Schengen

De astazi Romania are acces integral la Sistemul de informatii Schengen. Sistemul de Informatii Schengen reprezinta o baza de date comuna a Statelor Membre UE si este utilizata mai ales la controlul trecerii .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )