Libnet.ro
UNICEF

22:15

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in august

Rata somajului a continuat sa creasca in august, o luna marcata de relaxarea restrictiilor impuse pentru stoparea raspandirii pandemiei de coronavirus Covid-19), ajungand la 8,1% in zona euro si la 7,4% in Uniunea Europeana, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Romania este azi cea mai scumpa piata de energie din regiune si va importa electricitate toata ziua

Pretul energiei pe piata din Romania este, joi, cel mai mare din regiune, iar tara noastra va importa electricitate pe tot parcursul zilei, potrivit datelor bursei de energie OPCOM si Transelectrica, conform Agerpres.

INS: Rata somajului a scazut in august cu 0,1 puncte procentuale fata de cea din iulie

Rata somajului in luna august 2020 a scazut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta, conform unui comunicat de presa.

INS: Rata somajului a scazut in luna august. La cat a ajuns numarul somerilor in Romania

Rata somajului a scazut in luna august cu 0,1 puncte procentuale, comparaiv cu luni iulie, ajungand la 5,3%, a anuntat joi Institutul National de Statistica INS). INS: Rata somajului a scaut cu.

ANORF: Rata somajului a crescut la 3,3% in august

Rata somajului inregistrat la nivel national, in luna august, s-a situat la 3,3%, cu 0,26 puncte procentuale peste valoarea consemnata in aceeasi luna din 2019, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), publicate luni, citat de Agerpres.

IN LUNA AUGUST Rata somajului in Capitala s-a mentinut la 1,29%

Rata somajului inregistrat in august in Capitala s-a mentinut la 1,29%, la nivelul celei consemnate in luna iulie, potrivit datelor publicate luni de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM).

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Dan Negru face lumina in scandalul dintre Clotilde si Tudorache: Cea mai buna explicatie la toata chilotareala electorala

Dan Negru a facut lumina in scandalul de frauda in care sunt implicati Clotilde Armand si Daniel Tudorache. Omul de televiziune este de parere ca ce se intampla in politica romaneasca acum este o chilotareala, iar cea mai buna explicatie ar fi un citat dintre unele cele mai de succes romane ale lui Honore de .

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Alexandru Rafila, adevarul despre cea mai buna perioada de vaccinare antigripala. Atentie, nu mai devreme de aceasta data

In contextul pandemiei de COVID-19 si a reinceperii scolii, Alexandru Rafila a explicat ca cea mai buna protectie impotriva virozelor sezoniere si a gripei este vaccinarea antigripala. Cu toate acestea, inainte sa apelam la vaccin, trebuie sa tinem cont de perioada in care ni-l facem. Reprezentantul Romaniei la OMS a explicat aspectele carora trebuie sa .

Ziua Cafelei 14 lucruri putin stiute despre cafea si povestea Fortuna, cea mai vanduta cafea romaneasca

Astazi, 1 octombrie este ziua internationala a cafelei. Aceasta este bautura pe care o bem fie dimineata, fie in timpul zilei pentru aportul de energie este parte din viata noastra. Iata 14 lucruri mai putin stiute despre cafea si care este povestea Fortuna prezentata chiar de Ziua Cafelei. Povestea Fortuna si 14 curiozitati despre cafea .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )