Libnet.ro
UNICEF

17:15

Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana

B1 B1,
Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana

Romania trebuie sa ramburseze, in octombrie, 150 de milioane de euro catre Uniunea Europeana. Banii sunt parte din imprumutul stand-by contractat in 2009, scrie Hotnews. De asemenea, Romania mai are de. continuă pe B1

Autoritatile trebuie sa ramburseze 150 milioane euro catre UE, n octombrie

Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009, dupa ce in aprilie suma rambursata s-a ridicat la 1,2 miliarde euro, conform datelor Ministerului Finantelor Publice MFP).

Vanzarea unui simbol: 670 milioane euro pentru stadionul Wembley

Fotbalul a devenit o industrie i in aceasta totul este de vanzare, inclusiv simbolurile au un pre . Conducerea Federatiei engleze de fotbal a aprobat planul privind vanzarea stadionului Wembley din Londra catre omul de afaceri pakistanezo-american Shahid Khan, in schimbul sumei de 600 milioane lire sterline 670 milioane euro). Vanzarea celebrei arene va fi prezentata consiliului FA din care fac parte, de asemenea, membrii Premier League, intre alte organizatii), in cadrul unei reuniuni care va avea loc pe 11 octombrie.

UniCredit a vandut in Bulgaria credite neperformantede 249 milioane euro

Grupul bancar italian UniCredit, prin intermediul subsidiarei sale din Bulgaria UniCredit Bulbank, a ajuns la un acord cu DCA, parte a grupului B2Holding, pentru vanzarea unui pachet de credite neperformante in valoare de 249 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )