Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania, Ungaria si Slovacia, cea mai ridicata inflatie din UE in octombrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, Ungaria si Slovacia, cea mai ridicata inflatie din UE in octombrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost in octombrie de 0,7%, in scadere fata de 0,8% in septembrie, si de 1,1% in Uniunea Europeana, mai mica fata de luna precedenta, respectiv 1,2%. Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat cele mai ridicate. continuă pe Wall-Street Ro

Eurostat: Romania, Ungaria si Slovacia, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in octombrie

Cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei din UE au fost inregistrate luna trecuta in Romania 3,2%), Ungaria 3%) si Slovacia 2,9%), iar cele mai scazute in Cipru minus 0,5%), Grecia minus 0,3%) si Portugalia minus 0,1%), arata datele Eurostat citate de Agerpres. Fata de luna precedenta, inflatia anuala a scazut in 15 state membre, a ramas stabila in opt si a urcat in cinci tari membre.

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Vine URGIA, in ROMANIA! Atentie, romani! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Specialistii au facut ANUNTUL

Atentie, romani! Specialistii au anuntat ca va urma cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Iata prima prognoza.

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Anuntul facut de METEOROLOGI!

V-ati facut planuri de vacanta, pentruaceasta iarna? Iata cum va fi vremea. Meteorologii au facut anuntul mult asteptat.

FOTO VIDEO Venetia devastata de a doua cea mai mare maree din istorie Bazilica Sfantul Marcu, zeci de apartamente si barci distruse Doua persoane au murit

Primarul Venetiei a catalogat, miercuri, orasul drept zona de dezastru, dupa ce a doua cea mai mare maree din istorie a maturat intregul oras declarat patrimoniu al umanitatii in 1979, inundand Bazilica Sfantul Marcu si scufundand stradutele, relateaza Reuters.

Stirile ProTV: Care este cea mai periculoasa zona din Capitala, unde au loc talharii ca in filme

In Bucuresti, cel mai ridicat coeficient de criminalitate se afla in Sectorul 3 - peste 132%. Asta inseamna ca in Sectorul 3 s-au petrecut cele mai multe talharii si spargeri de societati comerciale din Capitala.

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%.

Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si in luna octombrie, a 10-a luna consecutiva, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat.

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania! Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )