Libnet.ro
UNICEF

15:45

Romanii, pe ocul 10 in UE la consumul de bere. Care sunt cele mai vandute marci

Adevărul Adevărul,
Romanii, pe ocul 10 in UE la consumul de bere. Care sunt cele mai vandute marci

Romania se afla pe locul 10 in Uniunea Europeana, cu un consum de 75,6 litri/locuitor, fata de 137 litri/locuitor in Cehia, tara care ocupa primul loc in topul realizat de KeysFin. Potrivit acestuia, pe locul doi se claseaza Polonia 98 litri/locuitor), Germania 96 litri), Austria 95,5litri) si Lituania 92 litri). continuă pe Adevărul

Romanii, pe locul 10 in UE la consumul de bere. Care sunt cele mai vandute marci

Romania se afla pe locul 10 in Uniunea Europeana, cu un consum de 75,6 litri/locuitor, fata de 137 litri/locuitor in Cehia, tara care ocupa primul loc in topul realizat de KeysFin. Potrivit acestuia, pe locul doi se claseaza Polonia 98 litri/locuitor), Germania 96 litri), Austria 95,5litri) si Lituania 92 litri).

Se cauta degustatori de Nutella si Kinder. Salariu este de 10.000 de dolari. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca angajatul

Daca iti plac dulciurile, Ferrero are o oferta foarte buna pentru tine. Compania angajeaza degustatori de Nutella si Kinder si ii plateste cu 10. 000 de dolari. Sunt doar 60 de locuri disponibile. Cei.

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai orgolioase femei din zodiac

Se pare ca orgoliul nu e conditionat numai de varsta, experienta de viata sau personalitate, ci si de zodia in care te-ai nascut. Leu Nimeni nu are mai multa mandrie decat femeia Leu! Aceasta.

Horoscop. Acestea sunt cele mai orgolioase femei din zodiac

Orgoliul exista sub diferite forme. Exista un orgoliu care este doar despre a te iubi pe tine insati si a te accepta asa cum esti. Leu - Are standarde extrem de inalte atunci cand vine vorba de felul in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )