Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sindicatele si patronatele, apel comun fara precedent in fata epidemiei de coronavirus: Guvernul trebuie sa aloce rapid fonduri

Adevărul Adevărul,
Sindicatele si patronatele, apel comun fara precedent in fata epidemiei de coronavirus: Guvernul trebuie sa aloce rapid fonduri

Guvernul trebuie sa acceseze rapid liniile de finantare deschise de Uniunea Europeana UE), Banca Mondiala BM) si Fondul Monetar International FMI) si sa realoce fondurile pentru diminuarea efectelor epidemiei, arata o declaratie comuna a sindicatelor si patronatelor din Romania. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, reactie fara precedent fata de Iohannis si Starea de Urgenta: ne pregatim pentru urmatoarea incercare

In mod absolut socant, Victor Ponta a postat un clip pe Facebook in urma cu cateva si a avut o cu totul alta atitudine despre Iohannis si starea de urgenta instaurata luni. Nu este foarte clar daca isi face campanie electorala sau cauta sa-si montizeze numarul mare de urmaritori de pe Facebook, dar Victor Ponta .

Fenomen fara precedent, la nivel global. Cum ne salveaza, de fapt, coronavirusul de alte boli

Potrivit Ziarului Financiar, emisiile de carbon generate de sectorul electric au inregistrat cea mai mare scadere din ultimele trei decenii anul trecut, in conditiile in care au folosit tot mai putin carbune. Fenomen fara precedent, la nivel global Un studiu realizat de grupul de cercetare Ember, citat de publicatia The Independent, indica faptul ca electricitatea .

Fenomenul fara precedent care se intampla in Capitala. Ce au observat specialistii

Suntem in plina Stare de Urgenta, decretata de Presedintele Iohannis si in plina criza epidemiologica, asta insemnand, cel putin in acest moment, mai putine masini in trafic, in Bucuresti si in celelalte orase mari din tara. Fenomenul fara precedent care se intampla in Capitala Poluarea in Capitala este o problema majora. Reamintim ca am avut, .

Cat a ajuns sa coste un litru de benzina sau de motorina, in plina criza. E fara precedent

Criza vine si cu o parte buna pentru romani, aceea ca s-a ieftinit pretul benzinei, ajungand sa coste 4,7 lei litru. Acest fenomen fara precedent se datoreaza scaderii cotatiilor petrolului, Romania aflandu-se printre tarile cu pretul cel mai mic la combustibili. Cat vor plati soferii pentru un plin Nici motorina nu face exceptie de la .

Vestea buna pe care toti pensionarii o asteptau! Masuri fara precedent in Romania

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul pe care toti pensionarii isi doreau sa-l auda! Aceasta a asigurat ca pensiile vor fi platite la zi, integral, iar cetatenii au niciun motiv de temere. Printre scenariile existente nu este exclusa chiar plata pensiilor in avans, sutine ea. Cum ar putea fi ajutati pensionarii in perioada decretata .

Ministerul Educatiei, sindicatele, studentii, parintii si elevii fac apel comun la calm, responsabilitate si solidaritate

Ministerul Educatiei si Cercetarii impreuna cu Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, Federatia Sindicatelor Libere din invatamant, Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, Consiliul National al Elevilor, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, Uniunea Studentilor din Romania, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti - invatamant Preuniversitar fac spel comun la calm, responsabilitate si solidaritate. in apel se arata ca elevii trebuie sa evite iesirea din casa si sa invete de acasa.

Producatorii de hartie igienica nu mai fac fata: Lucram non-stop! E fara precedent ce se intampla

Producatorii de hartie igienica nu mai fac fata. Si ei incearca sa-si limiteze productia de teama ca muncitorii sa nu se imbolnaveasca, iar altii lucreaza deja la capacitate maxima si sustin ca nu mai fac fata cererii uriase.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )