Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tara scoasa de Uniunea Europeana de pe lista neagra a paradisurilor fiscale

Adevărul Adevărul,
Tara scoasa de Uniunea Europeana de pe lista neagra a paradisurilor fiscale

Ministrii de Finante din Uniunea Europeana au decis vineri sa elimine Belize de pe lista neagra a paradisurilor fiscale, potrivit unui document UE consultat de Reuters si citat de Agerpres. continuă pe Adevărul

UE va scoate Belize de pe lista neagra a paradisurilor fiscale

Ministrii de Finante din Uniunea Europeana se pregatesc sa elimine Belize de pe lista neagra a paradisurilor fiscale la reuniunea lor care va avea loc in cursul acestei saptamani, potrivit unui document UE consultat de Reuters, conform Agerpres.

Emmanuel Macron avertizeaza: Uniunea Europeana VA DISPAREA daca nu va fi gandita ca o putere mondiala. Nu dramatizez, sunt lucid

Presedintele francez Emmanuel Macron a avut, joi, un discurs extrem de critic la adresa NATO si UE. Macron a afirmat ca este convins ca Uniunea Europeana va disparea daca nu va fi gandita ca o putere.

Boris Johnson promite ca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana in ianuarie

Premierul britanic Boris Johnson a promis miercuri ca Marea Britanie urmeaza sa iasa din Uniunea Europeana in luna ianuarie, in contextul in care liderii tarilor europene au aprobat o noua amanare, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

Orban: Exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana

Primul ministru Ludovic Orban anunta ca exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana din cauza ca Ministerul Agriculturii nu a respectat planul privind combaterea pestei porcine africane pe care si l-a asumat in fata oficialilor Comisiei Europene.

Uniunea Europeana, in alerta dupa anuntul Iranului privind reluarea activitatii de imbogatire a uraniului

Dupa ce Iranul a anuntat reluarea activitatilor sale inghetate de imbogatire a uraniului Uniunea Europeana UE) s-a declarat marti foarte ingrijorata de aceasta masura. Suntem foarte ingrijorati.

Uniunea Europeana este ingrijorata de anuntul Iranului de reluare a activitatilor sale de imbogatire a uraniului

Uniunea Europeana UE) s-a declarat marti foarte ingrijorata dupa ce Iranul a anuntat reluarea activitatilor sale inghetate de imbogatire a uraniului si a estimat ca fiind din ce in ce mai dificil sa fie sustinut acordul asupra programului nuclear iranian, incheiat in 2015, informeaza AFP.

Uniunea Europeana a pledat la OMC pentru retragerea tarifelor impuse de Trump importurilor de metale

Uniunea Europeana si-a sustinut luni cauza, la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), pentru retra.

Uniunea Europeana a majorat la 75 de tone cota de pescuit la calcan pentru Romania in 2020

Cota de pescuit la calcan din Marea Neagra pentru Bulgaria si Romania va fi de 150 de tone in 2020 cate 75 de tone pentru fiecare din cele doua tari), in crestere cu 32% fata de cota pentru acest an, a anuntat miercuri biroul de presa al Ministerului Agriculturii din Bulgaria, transmite Novinite.

Alarmata de Libra, Uniunea Europeana planuieste emiterea unei monede digitale publice

Banca Centrala Europeana ar trebui sa ia in calcul emiterea unei monede digitale publice, arata un proiect UE, dupa ce planurile Facebook de a introduce criptomoneda Libra au fost primite cu ostilitate si ingrijorare de autoritatile de reglementare la nivel mondial, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )