Libnet.ro
UNICEF

09:45

Traian Basescu, despre trebuie sa faca Romania pentru a nu se confrunta cu o criza economica: Sunt doua conditii

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre trebuie sa faca Romania pentru a nu se confrunta cu o criza economica: Sunt doua conditii

Traian Basescu a prezentat, in contextul efectelor generate de pandemia de coronavirus, ca Romania poate evita sa intre intr-o criza economica, doar daca se va alinia masurilor pe care Uniunea Europeana le va adopta, mai exact: fara lichiditati in piata si stimularea cererii. continuă pe Antena3

Traian Basescu: S-a ajuns la situatia foarte grava din Italia si Spania, pentru ca liderii politici n-au vrut sa sacrifice sezonul turistic (VIDEO)

Traian Basescu a criticat vineri seara, in direct pe B1 TV, atitudinea administratiilor din Italia si Spania, explicand ca tragediile din cele doua peninsule au la baza faptul ca liderii politici n-au vrut.

Traian Basescu: Epidemia de coronavirus va exploda! Ne va costa enorm!

Traian Basescu sustine ca decretul pentru instaurarea starii de urgenta trebuia dat inca de acum o luna si jumatate, iar ezitarea presedintelui Klaus Iohannis ne va costa enorm.

Traian Basescu, dupa inchiderea barurilor, restaurantelor si bisericilor: Sunt masuri slabe! Numarul celor infestati e mult mai mare

Traian Basescu critica deciziile guvernului PNL si acuza ca masurile de inchidere a barurilor si restaurantelor trebuiau luate de acum doua luni.

E oficial! Cand se disputa barajul Islanda Romania, pentru Campionatul European

UEFA a trimis vineri, 20 martie, o informare catre toate asociatiile nationale prin care a anuntat datele la care se vor disputa partidele internationale din luna iunie. O veste asteptata cu interes si de FRF, in perspectiva barajului cu Islanda. Programat initial pentru 26 martie, meciul a fost amanat pentru mai bine de doua luni.

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti: Cetatenii chinezi stiu ca guvernul lor e de vina pentru pandemia de COVID-19. Daca Beijingul facea ce trebuie, inclusiv Romania ar fi fost scutita de impact

Cetatenii chinezi stiu ca guvernul lor este de vina pentru pandemia de COVID-19, spune Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA in Romania, care a criticat, intr-un editorial, atitudinea administratiei de la Beijing,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )