Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ungaria si Romania au avut cele mai mari cresteri economice din UE, in trimestrul al doilea

Adevărul Adevărul,
Ungaria si Romania au avut cele mai mari cresteri economice din UE, in trimestrul al doilea

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari ritmuri de crestere economica din Uniunea Europeana, in trimestrul al doilea, arata o estimare publicata vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat). continuă pe Adevărul

Romania are cele mai mari scumpiri din productia industriala din UE

Romania a inregistrat, in iulie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din Uniunea Europeana, arata datele publicate de Eurostat.

Badalau anunta pe Facebook o investitie cu o importanta uriasa la Giurgiu - un aeroport privat, unul dintre cele mai mari din Europa. Investitorul, din Emiratele Arabe, locul, tinut inca secret

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, anunta pe Facebook ca la Giurgiu va fi construit unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa, printr-o investitie a unei companii din Emiratele Arabe, iar la proiect ar urma sa contribuie si Guvernul. Badalau sustine ca aeroportul ar putea fi gata in 5 ani si se va intinde pe 2. 500 de hectare, dar locul unde va fi construit este, deocamdata, confidential.

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat.

Eurostat: Romania are cele mai mici preturi din UE la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat, potrivit Agerpres.

Romania are cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat. Conform acestor date, in randul statelor membre UE,.

Raport Eurostat: Romania are cele mai multe decese premature in Uniunea Europeana

Un raport Eurostat scoate la iveala ca Romania este tara cu cele mai multe decese premature din Uniunea Europeana. Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care.

EUROSTAT: Romania are cele mai mici preturi din UE la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in tara noastra sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate, vineri, de Eurostat.

Mail-urile Yahoo nu pot fi accesate. Romania, printre cele mai afectate tari

Utilizatorii din mai multe tari, inclusiv Romania, au raportate probleme serviciile Yahoo si Yahoo Mail. Potrivit platformei DownDetector, care colecteaza in timp real date despre intreruperi ale mai multor servicii online, cele mai afectate tari sunt Franta, Germania, Marea Britanie, Romania, Grecia si Spania.

Romania are cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat, citate de Agerpres.

Romania, tara cu cele mai multe investigatii ale OLAF din ultimii 4 ani. Vezi in text sinteza rapoartelor OLAF si DLAF

Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF) a deschis 66 de investigatii in ultimii 4 ani privind posibile fraude in care e implicata tara noastra, Romania fiind de departe pe primul lor in UE din acest punct de vedere, se arata in Raportul anual al OLAF pdf) pe anul 2018, publicat in aceste zile. Locul secund este ocupat de Ungaria, cu 52 de investigatii si de Bulgaria cu 27 de investigatii, mai arata Raportul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )