Libnet.ro
UNICEF

17:01

Ungaria, Romania si Polonia, cea mai mare crestere economica anuala din UE in primul trimestru din 2019

Antena3 Antena3,
Ungaria, Romania si Polonia, cea mai mare crestere economica anuala din UE in primul trimestru din 2019

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat, in primul trimestru din 2019, cel mai semnificativ avans al economiei din Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2018, arata a doua estimare publicata. continuă pe Antena3

IN UE: Romania, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale

Preturile productiei industriale au crescut, in aprilie, cu 2,6% in zona euro si cu 2,9% in Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2018.

Cea mai mare ferma de bizoni din Europa se afla in Romania. Cum arata investitia de 20 milioane de euro a unui austriac

Un fermier austriac a finalizat, la marginea municipiului bihorean Salonta, dupa 8 ani de investitii in valoare de peste 20 milioane de euro, cea mai mare ferma de bizoni americani, in care sunt crescute peste 700 dintre cele 5. 000 de exemplare inregistrate oficial in Europa.

Studiu: Piata europeana de publicitate in medii digitale - cea mai rapida crestere din ultimii opt ani / A depasit 55 miliarde euro in 2018

Piata europeana de publicitate in medii digitale a crescut in 2018 cu 13,9%, pana la 55,1 miliarde de euro - cea mai rapida crestere din 2011 incoace, potrivit studiului AdEx Benchmark dar publicitatii de organizatia IAB Europe. Aceasta arata ca piata s-a dublat, astfel, fata de nivelul din 2012, principalele motoare de crestere fiind segmentele de video, mobil si social media.

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

ALERTA METEO Cod galben de furtuni pentru cea mai mare parte a tarii, pana la ora 22.00

Furtunile si pploile torentiale continua sa faca ravagii joi in cea mai mare parte a tarii, potrivit unei avertizari cod galben emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabile in intervalul orar 10. Toata tara se va afla sub o informare de vreme rea pana pe 10 iunie.

ALERTA METEO: Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri noapte. VEZI HARTA JUDETELOR VIZATE

Avertismentul meteorologilor privind vremea servera se prelungeste. Astfel, ploile torentiale si vijeliile se vor mentine in cea mai mare parte a tarii pana vineri seara, la ora 23. Fenomene vizate:.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, pana la ora 23.00, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au prelungit, miercuri, informarea de instabilitate atmosferica, pana vineri, la ora 23. De asemenea, au emis o avertizare Cod galben, valabila pana miercuri la ora 23. 00, in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor depasi in unele locuri 50 de litri pe metru patrat.

Avertizare de la meteorologi: Pana vineri noapte vor fi in continuare ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au anuntat miercuri ca ploile torentiale si vijeliile se vor mentine in cea mai mare parte a tarii pana vineri seara, la ora 23. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben pentru 25 de judete, unde se vor acumula cantitati de apa insemnate.

Andrei Nastase: Cea mai mare probabilitate sunt alegerile anticipate

Presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, copresedintele blocului ACUM, considera ca cea mai mare probabilitate sunt alegerile parlamentare anticipate. in opinia lui, acest lucru si-l doreste liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. Declaratia a fost facuta la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, transmite IPN.

CONFERINTA INTERNATIONALA DE DIALOG PUBLIC-PRIVAT / RAZVAN GRIGORESCU, CISO CEC BANK: Conformitatea legala - cea mai mare amenintare pentru securitatea informatiei

Conformitatea legala reprezinta cea mai mare amenintare la adresa securitatii informatiei, este de parere Razvan Grigorescu, CISO n. r. Chief Information Security Officer) in cadrul CEC Bank.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )