Libnet.ro
UNICEF

05:00

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania face apel la autoritati pentru implementarea unor masuri imediate si proportionale situatiei si riscului pentru economia tarii

B1 B1,
Uniunea Generala a Industriasilor din Romania face apel la autoritati pentru implementarea unor masuri imediate si proportionale situatiei si riscului pentru economia tarii

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania UGIR face apel la autoritati sa ia masuriimediate si proportionale situatiei si riscului pentru economia Romaniei, in contextul epidemiei de. continuă pe B1

Industriasii din Romania, apel catre Presedintie si Guvern: UGIR cere o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si riscului economic din Romania (DOCUMENT)

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania a lansat o scrisoare deschisa catre principalii actori ai puterii executive din Romania, prin care cer o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si.

ADEM face apel la solidaritate si la deblocarea liberei circulatii a marfurilor in UE

Asociatia Distribuitorilor Europeni de Medicamente ADEM), parte din Affordable Medicines Europe, face apel la decidentii din Romania pentru ridicarea de urgenta a restrictiei de export, in acord cu ghidul elaborat de CE ieri, 16 martie 2020, privind masurile de gestionare a frontierelor pentru a proteja sanatatea si pentru a asigura disponibilitatea bunurilor si serviciilor esentiale, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Manda (PSD) face apel la responsabilitate: stamacasa - Este foarte important sa ne informam din surse oficiale

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda face apel la romani sa se informeze din surse sigur cu privire la pandemia de coronavirus. Sub sloganul stamacasa, Manda distribuie pe Facebook o postare a IGSU in care se.

STS face apel la responsabilitate. Romanii au sunat la 112 sa intrebe cum merg trenurile sau daca se pot fi chemati zugravii pe timpul starii de urgenta din cauza coronaviruslui

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), ca administrator al Serviciului de urgenta, face apel la cetateni sa sune la 112 doar pentru urgente. Peste 12. 000 de apeluri telefonice la 112, cu privire la.

Presedintele PNL Prahova face apel la firmele din judet sa ajute la dotarea Spitalului Ploiesti: Exista 32 de paturi pentru bolnavi cu afectiuni grave cauzate de Coronavirus, dar nu exista ventilatoare mecanice performante si monitoare (VIDEO)

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, face apel la la responsabilitate sociala si solidaritate din partea companiilor din judet in contextul pandemiei de Coronavirus. Liberalul cere patronilor de companii.

Senatorul PSD Marius Dunca face apel la solidaritate: Condamn cu fermitate atitudinea unor comercianti care inteleg ca in aceasta perioada este mai bun profitul decat sprijinirea aproapelui

Fostul ministru PSD Marius Dunca face apel la solidaritate in aceste vremuri in care oamenirea e greu incercata de pandemia de coronavirus. Senatorul condamna public faptul ca unii comercianti au decis sa.

Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. A fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Intr-o perioada in care izolarea la domiciliu este recomandata de autoritati pentru impiedicarea raspandirii Coronavirusului, Top Line a organizat primul eveniment de beauty din Romania exclusiv online. Astfel a fost lansata noua colectie English Garden de la CND.

Senator PMP: Am o vaga impresie ca s-au intors doar romanii care lucrau la negru. Nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania

Senatorul PMP Catalin Lucian Iliescu sustine ca pandemia de coronavius a scos la iveala o problema nerezolvata de autoritatile romane, respectiv cea a romanilor plecati in strainatate si care lucrau acolo fara acte, iar acum s-au intors in Romania cu niste aere de superioritate. El mai sustine ca romanii seriosi care si-au facut un rost in strainatate ar fi ramas acum acolo, iar in Romania s-ar fi intors doar oameni care nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania: Sunt indivizi care figureaza chiar pe listele celor dati in urmarire generala de Politie.

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )