Libnet.ro
UNICEF

12:00

Virgil Popescu: Chinezii ne-au tinut inchisi 7 ani intr-un asa-zis acord pentru constructia reactoarelor nucleare 3 si 4

Adevărul Adevărul,
Virgil Popescu: Chinezii ne-au tinut inchisi 7 ani intr-un asa-zis acord pentru constructia reactoarelor nucleare 3 si 4

Ministrul Economiei Virgil Popescu a afirmat ca Romania a fost captiva prea mult timp intr-un asa-zis acord cu o companie chineza, iar reactoarele nucleare 3 si 4 trebuie sa fie realizate cu parteneri din Uniunea Europeana si NATO. continuă pe Adevărul

Virgil Popescu: Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda trebuie construite cu parteneri din UE si NATO

Ministrul Economiei Virgil Popescu a afirmat, joi, ca Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda trebuie sa fie realizate cu parteneri din Uniunea Europeana si NATO. Virgil Popescu: Am stat timp de sapte ani inchisi .

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI SI ENERGIEI: Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate

Ministrul spune ca este nevoie de o alta majoritate in Parlament pentru modificarea Legii Offshore *Virgil Popescu: Cu certitudine pretul gazelor va fi mai mic in iarna lui 2020 decat in iarna lui 2019 *Romgaz si-a majorat productia cu 10%, mai spune ministrul Economiei si Energiei Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate pentru Guvernul Romaniei, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, intr-o interventie telefonica la Digi24. Popescu a mai spus, printre altele, ca pretul gazelor in iarna lui 2020 va fi mai mic decat in iarna lui 2019, precum si ca Romgaz si-a majorat productia cu 10% in ultima perioada.

VIRGIL POPESCU: Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a facut miercuri o vizita la centrala hidroelectrica Dimitrie Leonida Stejaru), ocazie cu care a declarat ca, in opinia sa, Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman.

Virgil Popescu: Constructia conductei submarine de gaz din Marea Neagra nu va afecta plajele

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat joi ca plajele de pe litoralul romanesc nu vor fi afectate de constructia conductei submarine de gaz din Marea Neagra.

Virgil Popescu: Gazele vor fi mai ieftine in iarna care vine decat in cea care a trecut

Pretul gazelor din iarna lui 2020 va fi mai mic decat pretul din iarna 2019, a anuntat marti ministrul Economiei, Virgil Popescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )