Libnet.ro
UNICEF

16:00

De ce se vor scumpi carburantii in 2019

Antena3 Antena3,
De ce se vor scumpi carburantii in 2019

Pretul carburantilor din Romania a consemnat, in primele zece luni ale anului, printre cele mai mari cresteri din Uniunea Europeana UE), depasind pragul psihologic de 6 lei pe litru, insa a incheiat anul sub. continuă pe Antena3

Martine Draullette, Roche: 1 din 4 pacienti din Romania a fost tratat din banii industriei farmaceutice in 2018

Va ramane piata farmaceutica din Romania plina de incertitudini si in 2019? Producatorul de medicamente inovatoare Roche spera ca, in urma declaratiilor publice facute de Ministerul Sanatatii, se vor face cateva schimbari pentru a stabiliza piata de.

E oficial. Toti posesorii de telefoane mobile din Romania sunt afectati de asta chiar de la 1 ianuarie. Mai bine verificati

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat, joi, ca, incepand din 1 ianuarie 2019, ca urmare a scaderii tarifului reglementat la nivel de gros, pentru.

MINISTRUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI: Multinationalele nu au plecat din Romania

Reactiile negative din partea mediului de afaceri cu privire la Ordonanta de Urgenta adoptata vineri sunt similare cu cele referitoare la transferul contributiilor, insa nicio multinationala nu a parasit Romania, ci, dimpotriva, investitiile straine au crescut, a declarat, astazi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan-Radu Oprea, intr-o conferinta de presa.

Doliu in cinematografia din Romania! Fiul actorului a murit in spital chiar in Ajun de Craciun

Doliu in familia actorului Ion Stoica, devenit celebru pentru rolul din filmul Politist adjectiv. Fiul cunoscutului actor a murit intr-un spital din Londra, chiar in Ajunul Craciunuluidin cauza unui.

Topul oraselor din Romania care s-au schimbat radical in 2018

In anul 2018, Timisoara a devenit primul oras cu transport public pe apa, iar orasul Cluj-Napoca a dat tonul prin introducerea, in premiera, a transportului electric in comun, cumparand 11 autobuze din fonduri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )