Libnet.ro
UNICEF

23:15

Business-review.eu: Care sunt costurile economice ale coruptiei

Adevărul Adevărul,
Business-review.eu: Care sunt costurile economice ale coruptiei

Coruptia este raspandita in Romania, ceea ce inseamna costuri economice imense pentru al doilea cel mai sarac popor al Uniunii Europene, deoarece mituirea afecteaza fiecare cetatean prin costuri mai ridicate, investitii mai mici si implicit mai putine locuri de munca si o alocare gresita a talentelor in tara si in final submineaza legitimitatea statului, spun expertii. continuă pe Adevărul

Situatie absurda n care sunt pusi pacientii cu scleroza multipla: Trebuie sa si ridice personal medicatia, lunar, dintr-unul dintre cele 6 orase din tara unde exista centre de specialitate

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune a lansat o petitie online in care atrage atentia asupra situatiei absurde in care sunt pusi pacientii cu scleroza multipla din Romania: acestia trebuie sa se deplaseze personal, in fiecare luna, pentru a isi ridica medicatia de la una dintre cele 12 unitati medicale situate in 6 orase ale tarii. in conditiile in care acesti pacienti isi auto-administreaza tratamentul la domiciliu, iar multi dintre ei nu se pot deplasa singuri in afara localitatii, asociatia de pacienti cere o solutie pentru ca bolnavii sa nu mai fie pusi pe drumuri pentru a isi primi medicatia.

Business report: Guvernul concureaza dur cu economia privata pe banii bancilor. Care sunt multumite: munca mai putina, riscuri mai mici; Romnia, al patrulea producator de gaze din Europa, importa din Ungaria, tara care nu produce; Proiect de lege USR: Fi

Povestea fermierilor din Ialomita care exporta sute de mii de pepeni din Cehia pana in Dubai Mihai Ungurenus, un cultivator de fructe de padure din judetul Arges, a fost fascinat de modul in care lucreaza in cooperativa mai multi fermieri din. Companiile mari reprezinta doar 0,2% din firmele din UE, dar genereaza 44% din valoarea adaugata totala si 33% din locurile de munca in UE, existau in 2015 aproximativ 23,5 milioane de intreprinderi nefinanciare, dintre care.

Sustinatorii PSD-ALDE se iNCURCA in a afirma daca o sustin pe Dancila sau vor ca motiunea sa treaca.Mesajele AMUZANTE prin care sunt chemati la Parlament (FOTO)

Comunicatorul PSD Mihaela Buje, cea care a organizat aducerea de sustinatori ai PSD-ALDE la Parlament in ziua motiunii de cenzura, s-a incurcat in a le spune acestora daca trebuie sa fie de partea demiterii lui.

Sustinatorii PSD-ALDE se iNCURCA in a afirma daca o sustin pe Dancila sau vor ca motiunea sa treaca. Mesajele AMUZANTE prin care sunt chemati la Parlament (FOTO)

Comunicatorul PSD Mihaela Buje, cea care a organizat aducerea de sustinatori ai PSD-ALDE la Parlament in ziua motiunii de cenzura, s-a incurcat in a le spune acestora daca trebuie sa fie de partea demiterii lui.

Sesiune extraordinara a Parlamentului in perioada 2-19 iunie: Care sunt principalele teme de pe agenda PSD-ALDE

Parlamentul se va reuni intr-o sesiune extraordinara in perioada 2-19 iulie pentru a finaliza mai multe proiecte de lege pe care majoritatea PSD-ALDE nu a reusit sa le adopte inainte de incepere vacantei.

HOROSCOP. Care sunt slabiciunile si fixatiile fiecarei zodii

Fiecare zodie are o fixatie sau o slabiciune, asa ca va invitam sa vi le aflati din materialul urmator. Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Berbecului sunt firi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )