Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine sunt politicienii care au facilitat investitiile Rusiei in Romania, din ultimii 30 de ani

Adevărul Adevărul,
Cine sunt politicienii care au facilitat investitiile Rusiei in Romania, din ultimii 30 de ani

Romania continua sa prezinte interes pentru investitorii rusi, atat din punct de vedere economic, cat si al tranzitului mai usor catre alte state ale Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren. Cine sunt femeile care au speriat Vasluiul

Doua femei imbracate in haine de maicute au aruncat un barbat pe sinele de tren. Incidentul socant s-a petrecut in gara din Vaslui. Cele doua au agresat si alte persoane in ultimele zile. Politistii le ancheteaza. Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren, in gara din Vaslui Doua femei, mama si .

Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Un nou raport despre situatia pensiilor de serviciu a fost anuntat de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP)! Potrivit datelor centralizate, numarul de beneficiari de pensii de serviciu, la sfarsitul lunii iunie 2019, ajungea la 9312 de persoane, in crestere cu 9 persoane fata de luna precendenta. Pensionarii care beneficiaza de indemnizatii de peste 18.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Batran de 83 de ani, bataie sora cu moartea pentru 6 lei si un telefon. Cine sunt atacatorii

Talharie fara chip de Dumnezeu! Doi tineri au batut crunt un batran de 83 de ani pentru 6 lei si un telefon. Sentinta hotilor este una de neimaginat. Batran de 83 de ani, batut crunt pentru 6 lei si un telefon Doi barbati au talharit un batran pentru doar 6 lei si un telefon mobil.

Alerta in Baia Mare. Pesti Piranha, gasiti intr-un lac: Sunt turisti care fac baie. Pestele e recunoscut pentru ferocitatea sa

Un peste Piranha a fost prins in apele barajului Firiza din Baia Mare. Cei care au fost la pescuit in acest sfarsit de saptamana, zona Firiza-Baraj din Baia Mare, au avut parte de surprize in ceea ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )