Libnet.ro
UNICEF

13:00

EUROSTAT: Inegalitatea veniturilor in tara noastra, mai mica decat in Spania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Inegalitatea veniturilor in tara noastra, mai mica decat in Spania

Romania se plaseaza in randul statelor Uniunii Europene cu cea mai mare inegalitate a veniturilor, fiind devansata doar de Bulgaria, Lituania si Spania, arata datele publicate, astazi, de Eurostat, pe baza datelor colectate in anul 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post in conducerea NATO. E cea mai inalta pozitie pe care ar putea sa o obtina tara noastra

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post important in conducerea NATO. Potrivit unor surse, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma sa il numeasca pe fostul ministru de externe al Romaniei in functia de secretar general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice. UPDATE E oficial! Mircea Geoana a fost numit secretar general adjunct .

DELOITTE: Tara noastra, in topul amenzilor pentru incalcarea GDPR

Cel mai important moment pentru companiile din tara noastra, dupa intrarea in vigoare a GDPR, a fost in 27 iunie, cand Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a impus prima amenda, in cuantum de aproximativ 130. 000 de euro.

LUNA IUNIE 2019 Tara noastra a inregistrat cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

COFACE: Tara noastra avea a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa

Romania avea, in 2018, a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa, cu un mix energetic preponderent axat pe gaze naturale, de peste un sfert din total, potrivit Coface.

Exercitiile fizice ne fac mai fericiti decat banii pana la un anumit nivel. Studiile cercetatorilor de la Yale si Oxford

Cercetatorii de la Yale si Oxford spun ca exercitiul fizic este mai important pentru sanatatea mintala decat statutul economic, la un moment dat. Oamenii de stiinta arata ca persoanele active au avut in medie 18 zile in plus, pe an, in care s-au simtit bine fata de persoanele non-active.

Cum stii daca te uiti la filme sau seriale 4K: raspunsul e mai complicat decat crezi

Televizoarele 4K sunt mai ieftine ca niciodata, dar asta nu inseamna ca toate filmele si serialele pe care le vezi pe ele sunt de o asemenea calitate. intr-o lume ideala, ar trebui ca.

Stirile ProTV: Bugetarii romani care primesc salarii mai mari decat Iohannis si Trump. Unde lucreaza

Cercetarea, unul dintre cele mai sarace domenii din Romania, a intrat sub lupa corpului de control al Ministerului. in mod ironic, cativa dintre directorii unor institute de cercetare primesc salarii uriase greu de imaginat pentru multi romani.

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

Banii, mai importanti decat viitorul elevilor

La examenul de Bacalaureat trebuie sa participe doar elevii cel mai bine pregatiti, sau trebuie sa f.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )