Libnet.ro
UNICEF

19:45

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in ultimul deceniu

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in ultimul deceniu

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicatii servicii postale si de telefonie si fax), ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor, arata datele Eurostat, publicate in aceasta dimineata. in perioada analizata 2008-2018), cea mai ridicata viteza de crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in totalul cheltuielilor de consum a fost in Romania, iar cea mai mare contractie a inregistrat-o Estonia. continuă pe Hotnews

Cea mai mare amenda de circulatie data vreodata in Romania! Ce a facut un vasluian care a fost nevoit sa plateasca 10.000 de lei

Un sofer din Vaslui a primit cea mai mare amenda care s-a dat vreodata in Romania, dupa ce a incalcat mai multe reguli de circulatie. Pe langa faptul ca a trebuit sa platesca 10. 000 de lei pentru abaterile de la Codul Rutier, vasluianul a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile. Cea .

Holzindustrie Schweighofer isi schimba denumirea. Cum se va numi cea mai mare companie din Romania din domeniul exploatarii lemnului

Grupul Holzindustrie Schweighofer, cea mai mare companie care activeaza in Romania in domeniul exploatarii primare a lemnului, isi modifica denumirea, devenind HS Timber Group.

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare.

PISA 2018. Romania, rezultat dezastruos la teste, cea mai mare cadere fiind la Matematica. Analfabetismul functional, la apogeu

Lovitura pentru Romania in domeniul Educatiei. Tara noastra a reusit sa obtina cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Punctajul obtinut este in scadere fata de ultimele.

Peste jumatate dintre firmele din Romania vor sa faca angajari, anul viitor. Domeniile cu cea mai mare cerere

Peste jumatate dintre companiile din Romania 54%) intentioneaza ca, in 2020, sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC Romania.

Interviu cu istoricul Thierry Wolton. Taranii au fost cele mai mari victime si cei care au opus cea mai mare rezistenta comunismului. imi scot palaria in fata lor.

Comunismul a creat un infern cu dimensiuni colosale, si-a schingiuit victimele in moduri inimaginabile si a ucis sute de milioane de oameni. A instaurat ura si frica in societate si a programat perioade de foamete in care au murit zeci de milioane de tarani. Nu exista nici o reusita autentica in comunism, economica, sociala, tehnologica, totul a fost o farsa oribila. Impunatorul volum doi al Istoriei Mondiale a Comunismului al lui Thierry Wolton este dedicat victimelor comunismului. Sunt cuprinse in acest volum mii de relatari despre crime in masa, despre torturi menite sa distruga orice e uman in om, experimente criminale in lagarele si spitalele comuniste. Iar victima cea mai mare a comunsimului a fost taranimea.

Cea mai mare incredere in moneda euro din istorie

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la inceperea sondajelor, in 2002.

1 Romania, cea mai frumosa competitie de idei, la Antena 3 de Ziua Nationala. Ei sunt concurentii care vor sa schimbe tara

1 Romania. Au inceput deja emotiile pentru cei opt finalisti ai concursului 1 Romania, organizat de Antena 3. Finalistii celei de-a patra editii si-au aflat in urma cu scurt timp ordinea in care isi vor sus?.

Cea mai mare firma din Bals care a lucrat pentru Ford isi inchide portile. Cati angajati raman someri in prag de Craciun

Firma luxemburgheza de componente auto, care ar fi trebuit sa constituie pentru oraselul de pe malul Oltetului o gura de oxigen, a notificat serviciul public de ocupare ca va concedia, pana la sfarsitul acestei luni, 226 angajati.

Inventia de la Tesla care rezolva cea mai mare problema a stergatoarelor

Tesla vrea sa elimine stergatoarele clasice de pe masini. in loc vrea sa puna, conform unui brevet, lasere care curata automat parbrizul. Si acesta nu-i tot planul companiei conduse de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )