Libnet.ro
UNICEF

07:30

Eurostat: Romania - cea mai mare inflatie din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eurostat: Romania - cea mai mare inflatie din UE

Rata inflatiei anuale de la noi s-a situat la 4,6%, potrivit Biroului de Statistica al UE * BNR: Dinamica ascendenta a ratei anuale a inflatiei contrabalanseaza evolutiile favorabile ale altor indicatori macroeconomici financiari Tara noastra a inregistrat, in luna mai a anului curent, cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, respectiv 4,6%, aceasta fiind urmata de Estonia, cu 3,1%, arata un raport publicat, vineri, de Biroul de Statistica al Uniunii Europene Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Anual, populatia unui oras de talia Oradei dispare de pe harta tarii. De ce are Romania cea mai mare pondere a emigrantilor in totalul populatiei

Unul din o suta de romani ia an de an calea strainatatii, in ciuda faptului ca in ultimii ani economia locala a fost una dintre cele mai dinamice din Uniunea Europeana, iar, in tandem, si salariile angajatilor romani au reusit sa inregistreze plusuri, in timp ce rata somajului a atins minime istorice, de 4,5%. Si totusi, de ce fug romanii de acasa?.

VIDEO Aeronava cea mai mare este la un pas sa zboare INFOGRAFIE

Stratolaunch, cea mai mare aeronava din lume din punct de vedere al anvergurii, va face primul zbor in aceasta vara. Uriasul avion a facut deja doua teste de rulare pe pista Aeroportului Spatial Mojave din California, cel mai recent in februarie, si in urmatoarele luni sunt programate alte trei teste asemanatoare.

VIDEO INFOGRAFIE Aeronava cea mai mare este la un pas sa zboare

Stratolaunch, cea mai mare aeronava din lume din punct de vedere al anvergurii, va face primul zbor in aceasta vara. Uriasul avion a facut deja doua teste de rulare pe pista Aeroportului Spatial Mojave din California, cel mai recent in februarie, si in urmatoarele luni sunt programate alte trei teste asemanatoare.

Parlamentul European, institutia UE in care cetatenii au cea mai mare incredere

Parlamentul European si-a consolidat pozitia de institutie a UE in care cetatenii au cea mai mare incredere, potrivit unui sondaj Eurobarometru.

Kelemen Hunor, despre suspendarea lui Iohannis: Ar fi greseala poate cea mai mare din punct de vedere politic

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca in acest moment nu exista motive de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis si afirma ca ar fi greseala poate cea mai mare din punct de vedere politic,.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Kelemen Hunor se delimiteaza de PSD: Suspendarea presedintelui Iohannis ar fi CEA MAI MARE GRESEALA politica

Liderul UDMR Kelemen Hunor refuza sa intre in hora PSD privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El spune ca nu exista motive pentru demararea procedurilor de suspendare a sefului statului, aratandu-se.

Kelemen Hunor:Nu exista motive pentru suspendarea presedintelui si cred ca ar fi cea mai mare greseala politica

Nu exista motive pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, spune liderul UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Mediafax. Poate sa se gandeasca la decizia CCR-n. n) inca o saptamana, doua sau sase luni, neexistand termen. ) Sunt convins ca, intr-un termen rezonabil, va da un raspuns, adauga liderul maghiar.

CM 2018 Ar putea fi cea mai profitabila editie din toate timpurile - Audienta globala, 3,4 miliarde / FIFA, cstiguri de aproximativ 6 miliarde de dolari

Editia de anul acesta a Cupei Mondiale ar putea fi cea mai profitabila din toate timpurile. Analistii se asteapta ca, la nivel global, turneul final sa fie urmarit de 3,4 miliarde de oameni, iar FIFA sa aiba castiguri de 6 miliarde de dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )