Libnet.ro
UNICEF

13:45

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit guvernamental si printre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeana, in primul trimestru din 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurostat: Romania, cel mai mare deficit guvernamental si printre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeana, in primul trimestru din 2019

La nivelul Uniunii Europene, Romania a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti iNGRIJORATOARE! EUROSTAT: Romania, liderul Europei la deficitul guvernamental

Romania a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la PIB in primul trimestru din acest an, din Uniunea Europeana. Tara noastra a avut un deficit de 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro,.

Kenya: Cel mai mare parc eolian din Africa

Uhuru Kenyatta, presedintele Kenyei, a inaugurat cel mai mare parc eolian al Africii cu peste 360 de.

Marea Britanie: Cel mai mare ritm de crestere al salariilor din ultimul deceniu

Majorarea salariilor din Regatul Unit a fost cu mult peste asteptari in perioada martie - mai 2019, .

Cel mai mare risc cand vine vorba de aerul conditionat este aparitia unei infectii respiratorii. Reguli pentru cardiaci pe timp de canicula

Daca pentru majoritatea oamenilor vara este sinonima cu vacanta si relaxarea, pentru persoanele cu boli de inima acest anotimp pune probleme in plus. Mai ales daca temperaturile de afara cresc foarte mult.

Romania isi gestioneaza cel mai prost banii din intreaga Uniune

Datele publicate vineri de Eurostat arata ca tara noastra a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar Uniunea Europeana a avut deficit guvernamental de 0,6% din PIB.

Vacanta unui tanar de 23 de ani i-a transformat viata in cel mai mare cosmar. S-a dat intr-un tobogan dintr-un parc de distractii, iar acum ar putea ramane paralizat pe viata

Viata unui tanar britanic a fost schimbata pentru totdeauna de o activitate aparent distractiva. David Briffaut, in varsta de 23 de ani, se afla intr-un parc acvatic de distractii din Benidorm,.

Cel mai mare spital din Prahova cauta director. Pensionarii nu au dreptul sa participe la concurs

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti organizeaza concurs pentru ocuparea postului de manager al unitatii medicale. Examenul este organizat in luna august.

LUNA IUNIE 2019 Tara noastra a inregistrat cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate,.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )