Libnet.ro
UNICEF

21:00

Gheorghe Ialomitianu: Ministrul Finantelor spune ca apeleaza la primarii pentru consultanta pe declaratia unica. Ce stiu cei de la primarie, sunt fiscalisti?

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Ialomitianu: Ministrul Finantelor spune ca apeleaza la primarii pentru consultanta pe declaratia unica. Ce stiu cei de la primarie, sunt fiscalisti?

Declaratia unica va fi completata gresit de unii contribuabili, pentru ca este complicata, multe persoane nu vor depune deloc, iar Ministerul de Finante vrea sa apeleze la primarii, care nu are fiscalisti, sustine Gheorghe Ialomitianu, prim-vicepresedinte al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania UPLR) si fost ministru de finante. continuă pe Hotnews

Ministrul Finantelor, anunt despre o lege importanta: Vom incepe cu modificari. Vom adopta doua ordonate de urgenta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a sustinut o declaratie de presa la Palatul Victoria, unde a vorbit despre modificarile care vor fi facute in sedinta de Guvern de joi in ceea ce priveste legea.

Ludovic Orban, mesaj pentru ministrul Finantelor: ii atrag atentia lui Teodorovici ca bugetul Romaniei nu este circul Orlando

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, miercuri, extrem de dur pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Vorbind despre Raportul.

Ministrul Finantelor anunta un concept nou pentru Pilonul II de pensii. Teodorovici: Spre final de iunie sau nceput de iulie vom iesi cu un proiect concret

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, miercuri, ca Guvernul va iesi la finalul lui iunie sau inceputul lui iulie cu un proiect concret, cu un concept nou in cazul Pilonului II de pensii. El a precizat, totodata, canu se suspenda nicio contributie, publicarea proiectului pe site-ul Guvernului a fost o sincopa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )