Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iuliu Winkler, despre relatia comerciala a Uniunii Europene cu SUA: Politica protectionista a lui Donald Trump este un fel de sarut al mortii!

Adevărul Adevărul,
Iuliu Winkler, despre relatia comerciala a Uniunii Europene cu SUA: Politica protectionista a lui Donald Trump este un fel de sarut al mortii!

Uniunea Europeana este cea mai integrata constructie economica atunci cand vine vorba despre politici comerciale si este cel mai mare sustinator al comertului liber. SUA si China, pe de alta parte, combina la prima vedere interesele economice cu cele geopolitice. Va avea de castigat, insa, cineva de pe urma unui razboi comercial?. continuă pe Adevărul

Ce spune Horia Brenciu despre relatia pe care o are cu Tudor Chirila la Vocea Romaniei. Cum explica momentele penibile dintre ei

Relatia dintre Horia Brenciu si Tudor Chirila se poate explica simplu, printr-o lupta continua, cel putin din ceea ce apare pe sticla, la Vocea Romaniei. Ce spune, insa, Brenciu despre Chirila? Cum explica momentele penibile dintre ei? Ce spune Horia Brenciu despre relatia pe care o are cu Tudor Chirila la Vocea Romaniei? Episodul de .

in Romania sunt autorizate doar 4.000 de medicamente - mai putin de jumatate din media tarilor Uniunii Europene

In Romania sunt autorizate mai putin de 4. 000 de medicamente, ceea ce inseamna mai putin de jumatate din media tarilor Uniunii Europene. Subfinantarea sistemului si politica populista a pretului medicamentului - cel mai mic din UE - nu a facut decat ca, azi, sa nu mai avem nicio sansa la viata, deoarece am ramas fara medicamente. Guvernul demis lasa in urma doar cimitire pline, acuza reprezentantii Aliantei Pacientilor Cronici din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )