Libnet.ro
UNICEF

15:45

LOVITURA CUMPLITA pentru mamele din Romania! Curtea de Justitie a UE tocmai a decis: Ce se intampla cu perioada de concediu pentru cresterea copilului

B1 B1,
LOVITURA CUMPLITA pentru mamele din Romania! Curtea de Justitie a UE tocmai a decis: Ce se intampla cu perioada de concediu pentru cresterea copilului

Decizie istorica a Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE). Magistratii europeni au hotarat ca perioada de concediu pentru cresterea copilului de care beneficiaza un angajat nu poate fi asimilata unei per. continuă pe B1

Iohannis a promulgat inca una dintre Legile Justitiei: Nu sustin modificarile! Este un regres pentru democratia din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a mai promulgat una dintre Legile Justitiei. Este vorba despre cea de-a doua lege din pachet, legea 317, cea care schimba din temelii organizarea Consiliului Superior al.

LOVITURA TERIBILA pentru abonati: Noi TAXE TV pentru cei care vor sa urmareasca posturile de sport

Piata TV din Romania pare sa se aliniaze incet, dar sigur, la ceea ce se intampla in Occident. Iubitorii sportului care vor vrea sa aiba in pachetul TV canalele ce transmit meciurile de fotbal va fi.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Evanghelica C.A. din Romania, despre participarea la referendum

in timp ce Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa iasa la vot la referendumul pentru familie din 6 si 7 octombrie, prezidiul Bisericii Evanghelice C. din Romania.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Evanghelica C.A. din Romania: Un referendum initiat de o putere dictatoriala nu poate fi sustinut! Fiecare e liber sa decida daca participa sau nu

in timp ce Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa iasa la vot la referendumul pentru familie din 6 si 7 octombrie, prezidiul Bisericii Evanghelice C. din Romania.

Locurile din Romania in care te incarci cu energie pozitiva

In Romania, exista locuri numite guri de rai, despre care se spune ca au puteri magice. Platoul Bucegi - Muntii Bucegi reprezinta zona cu cea mai mare incarcatura energetica din Romania. Aici se.

ALERTA! Locuintele din Romania s-au scumpit. Ce pozitie ocupam in UE...

In trimestrul doi din acest an, preturile la locuintele din Romania au urcat cu 3,1%, comparativ cu precedentele trei luni. Aceasta este a treia mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale.

Kaufland anunta primul magazin din Romania in care se implementeaza o strategie anti-plastic

Kaufland a inaugurat primul magazin din Romania care este reorganizat dupa o strategie anti-plastic, in urma unei investitii de 300. 000 de euro. In magazinul Kaufland din Bucuresti, str. Barbu Vacarescu, retailerul a eliminat materialele consumabile de.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

KiK deschide al doilea magazin din Romania, la Piatra Neamt

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al doilea magazin din Romania, in centrul comercial Winmarkt din Piatra.

Frans Timmermans, in Parlamentul European: Urmarim ultimele evolutii din Romania cu preocupare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, ca executivul comunitar urmareste ultimele evolutii din Romania cu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )