Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noi reguli de Black Friday. Uniunea Europeana a modificat Directiva privind reducerile de preturi

Adevărul Adevărul,
Noi reguli de Black Friday. Uniunea Europeana a modificat Directiva privind reducerile de preturi

Uniunea Europeana a introdus noi reguli, mai stricte, in privinta reducerilor de pret operate de comercianti, se arata intr-o directiva adoptata deja de Consiliul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Black Friday 2019: ANPC cere consmatorilor sa-i raporteze orice abatare a magazinelor. Regulile de baza

Magazinele online si cele conventionale trebuie sa aiba mare grija de Black Friday 2019: Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) i-a indemnat pe cumparatori sa-i reclame orice abatere de la reguli intalnita in perioada de reduceri de preturi care culmineaza vineri, 15 noiembrie 2019. Un Ghid ANPC enumera cateva reguli de baza legate de presuri, garantii, service, returnari de produse.

BLACK FRIDAY PE AUTOVIT.RO: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din tara noastra destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Black Friday Libris.ro, Vegis.ro, EduClass.ro, SevenSins.ro, Acvatic Bebe Club

Black Friday vine si anul acesta cu noi oferte si promotii.

eMag deschide un nou showroom, chiar cu o zi inainte de Black Friday

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom, cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati unde vor fi expuse 1. 000 de produse, cu o zona speciala 15 top products dedicata celor mai noi produse ale momentului.

Black Friday pe Autovit.ro: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din Romania destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate. Pentru ca este o decizie importanta, consumatorii nu.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

Surprize uriase pentru telespectatori! Ce pregatesc Razvan si Dani, de Black Friday, la Antena1

Razvan si Dai pregatesc surprize uriase telespectatorilor lor. Ce le-au pregatit oamenilor de Black Friday, la Antena 1? Razvan si Dani pregatesc surprize telespectatorilor, de Black Friday Razvan si Dani se cunosc de mai bine de 30 de ani si tot de atunci sunt prieteni buni. Au acumulat mii de ore de transmisiuni in direct .

Black Friday 2019: Superlativele Fashion Days. Comanda de 29 de produse, in valoare de 11.392 de lei, in primele 3 ore

Cel mai mare Black Friday din istoria site-ului Fashion Days a inceput in aceasta dimineata, in jurul orei 7. Startul a fost dat, simultan, atat in aplicatie, cat si pe fashiondays. ro.

Black Friday 2019: PC Garage anunta o multime de reduceri pentru gameri si nu numai

PC Garage va organiza campania Black Friday pe 15 noiembrie, oferind reduceri substantiale la sute de produse din categoriile gaming, componente, laptopuri si telefoane.

BLACK FRIDAY 2019. Vedeta evenimentului, un redus cu 45.000 de euro

Reprezentantii eMag estimeaza vanzari de peste 500 de milioane de lei, cu ocazia Black Friday din acest an, eveniment de shopping programat sa aiba loc pe data de 15 noiembrie, in timp ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )