Libnet.ro
UNICEF

12:15

Romania, a saptea cea mai agresiva scumpire a carburantilor din UE

Adevărul Adevărul,
Romania, a saptea cea mai agresiva scumpire a carburantilor din UE

Un raport al Consiliului Concurentei privind analizele derulate in acest an asupra celor mai importante sectoare din economie arata ca pretul carburantilor s-a scumpit accelerat in tara noastra in raport cu alte state membre ale Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Romania are cea mai mare rata a inflatiei si in luna octombrie

Romania a inregistrat si in luna pctombrie a acestui cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europ.

Romania, printre cele mai rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflati. ei din UE, arata date.

FLORIN DANESCU (ARB): in Romania, intermedierea financiara este cea mai mica din Europa

Intermedierea financiara, in Romania, este cea mai mica din Europa, cu un procentaj de 26% in prezent, fata de 40% in 2009, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), transmite Agerpres.

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%.

Cea mai mare fabrica de biciclete din Sud-Estul Europei, la Timisoara. Mii de locuri de munca create

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in Timisoara se vor crea in jur de 3. 000 de locuri de munca la cea mai mare fabrica de asamblare de biciclete din sud-estul Europei, care se va construi aici anul viitor.

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Vine URGIA, in ROMANIA! Atentie, romani! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Specialistii au facut ANUNTUL

Atentie, romani! Specialistii au anuntat ca va urma cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Iata prima prognoza.

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

P Cursuri demonstrative organizate in Romania de cea mai mare universitate olandeza

Viitorul educational al copilului este o problema care iti da din ce in ce mai mult de gandit? incerci sa-i oferi cele mai bune sfaturi, dar te temi sa nu fii subiectiv? Viitorii studenti isi pun intrebari despre ce universitate sa aleaga, ce specializare, ce oportunitati ii va oferi aceasta pe viitor, insa, de cele mai multe ori, nu pot gasi raspunsurile cele mai potrivite de unii singuri, fiind sufocati de o multitudine de oferte educationale ale universitatilor din tara sau din afara tarii. Unde si cand se tin? Participarea este gratuita.

Cea mai atipica prezentatoare de la TVR. Are corpul plin de muschi de culturist

Diana Preda este, fara doar si poate, cea mai atipica prezentatoare de la Televiziunea Romana. Asta deoarece are corpul plin de muschi de culturist. Uite cum arata! .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )