Libnet.ro
UNICEF

07:46

Romnia, cele mai puternice scumpiri din UE

Hotnews Hotnews,
 Romnia, cele mai puternice scumpiri din UE

Romania a inregistrat in luna mai cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele Uniunii Europene, 4,6%, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica Eurostat. continuă pe Hotnews

Top 10 cele mai spectaculoase cascade din Romania. Feeria naturala unde apa cade de la 120 de metri inaltime

Romania detine o colectie impresionanta de cascade, unele dintre ele incluse in topuri internationale. Va prezentam un top al celor mai spectaculoase cascade din Romania, raportat la inaltimea acestora.

HOROSCOP. Cele mai bataioase femei din zodiac. Vezi daca te afli printre ele

Vorbim despre femeile puternice, cele carora nu le sta nimic in cale. Le recunosti dupa semnul zodiacal. Scorpion Femeia din zodia Scorpion isi foloseste intuitia pentru a descoperi fel si fel de.

Brasov a urcat pe primul loc in topul municipiilor cu cele mai multe locuinte asigurate la PAID din Romania

Cu un grad de acoperire prin asigurarea obligatorie a locuintei PAD) de 50% la finalul lunii aprilie a acestui an, Brasov a urcat pe locul 1 in topul celor mai asigurate municipii din Romania. Nivelul de acoperire prin asigurare a crescut astfel cu.

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun STAPANIRE pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

Klaus Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei dezbateri pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. Acesta a mai spus ca educatia se face.

UPDATE: Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave.

UPDATE Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave.

TOP 15 orase cu cele mai mari salarii pentru cele mai putine ore de munca

Combinand mai multi indicatori, printre care salariul net lunar, concediul platit si numarul de ore lucrate, cercetatorii au realizat un clasament al oraselor care ofera cele mai bune salarii raportat la numarul de ore muncite.

Dezbatere Historia Live, ora 11.00:Care sunt cele mai mari amenintari la Marea Neagra?

Marea Neagra si Balcanii sunt zone adiacente cu valoare geopolitica unde se intalnesc placile tectonice ale intereselor puterilor globale si regionale. Zeci de experti si sute de invitati iau parte in aceste zile la Black Sea and The Balkans Security Forum pentru a identifica si a gasi cele mai bune solutii in ceea ce priveste amenintarile mai vechi sau mai noi cu care se confrunta tarile de la Marea Neagra si din Balcani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )