Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila: Suntem un guvern responsabil cu prezentul si viitorul Romniei/ Ne vom ncadra n limita de deficit bugetar de 3% din PIB

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Suntem un guvern responsabil cu prezentul si viitorul Romniei/ Ne vom ncadra n limita de deficit bugetar de 3% din PIB

Premierul Viorica Dancila sustine ca limita de deficit bugetar de 3% din PIB va fi respectata. Am vazut cum, imediat dupa publicarea executiei bugetare pe prima jumatate a anului, multi s-au grabit sa faca scenarii ingrijoratoare cu privire la deficitul bugetar. As vrea sa ii linistesc, suntem un guvern responsabil cu prezentul si viitorul Romaniei. Ne vom incadra in limita de deficit bugetar de 3% din PIB, in conformitate cu tratatul Uniunii Europene, a declarat Dancila la inceputul sedintei de Guvern de joi. Reamintim ca deficitul bugetar s-a dublat intr-o luna, de la 0,88% in mai, la 1,61% in iunie. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, mesaj pentru cei care `s-au grabit sa faca scenarii ingrijoratoare cu privire la deficitul bugetar`: Suntem un Guvern responsabil. Ne vom incadra in limita de deficit bugetar de 3% din PIB

Prim-ministrul Viorica Dancila a dat asigurari in sedinta de guvern de joi ca Guvernul se va incadra in deficitul bugetar de 3% din Produsul Intern Brut PIB). Am vazut cum, imediat dupa.

Viorica Dancila a convocat o SEDINTA DE URGENTA la Guvern: Se cere interventia Armatei Romane

Premierul Viorica Dancila i-a convocat, de urgenta, marti, intr-o sedinta, pe ministrul de Interne, Carmen Dan, si pe ministrul Apararii, Mihai Fifor, potrivit Romania Tv. Membrii Guvernului ar.

Sedinta de ultim moment la Guvern: Viorica Dancila a convocat mai multi ministri la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a convocat luni dimineata in sedinta mai multi ministri ai cabinetului sau, informeaza Realitatea TV. Potrivit surse citate, sefa guvernului si ministrii vor discuta.

Ce se intampla cu PENSIILE dupa rectificarea bugetara: Viorica Dancila a facut anuntul! (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara prima rectificare bugetara efectuata in acest an de catre Guvern. in urma acesteia vor fi alocate 852 de milioane de lei in plus pentru bugetul de.

Premierul Viorica Dancila a anuntat prima rectificare bugetara. Cine primeste bani in plus si de unde se taie fonduri (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat prima rectificare bugetara efectuata de Guvern in acest an. Guvernul a facut public proiectul rectificarii bugetare potrivit caruia rectificarea este pozitiva.

Viorica Dancila, informatii de ULTIMA ORA despre rectificarea bugetara: Decizia a fost luata

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern ca prima rectificre bugetara din acest an va fi una pozitiva. Avem venituri in plus la bugetul general consolidat de aproape 6.

Viorica Dancila, acuzatii la adresa opozitiei: incearca sa foloseasca in scop politic subiectul inundatiilor

Premierul Viorica Dancila acuza opozitia ca foloseste in scop politic subiectul inundatiilor. Asta dupa ce lliberalii au sustinut ca Executivul a alocat ajutoare in functie de culoarea politica pentru.

Doi premieri in Romania, Viktor Orban si Viorica Dancila

De cativa ani buni, premierul Viktor Orban si-a facut un obicei in a veni la Baile Tusnad pentru a vorbi despre rolul Ungariei in Europa, viitorul Uniunii Europene, relatiile tarii sale cu vecinii si modul in care vede situatia comunitatilor maghiare din afara frontierelor nationale, cu referiri si directii de actiune pentru minoritatea maghiara din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )