Libnet.ro
UNICEF

22:15

BCR-InnovX adauga locuri pentru start-up-urile care ofera solutii in contextul Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 BCR-InnovX adauga locuri pentru start-up-urile care ofera solutii in contextul Covid-19

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, adauga inca 10 locuri in programul de incubare din Bucuresti pentru start-up-urile care ofera solutii inovatoare in tehnologie pentru provocarile din domeniile sanatate, social si economic induse de Covid-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

Anuntul pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor? Plata creditelor la banci. Cu cate se amana Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi 24, ca in sedinta de Guvern de joi va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce va permite .

Veste uriasa pentru romanii care platesc chirie. Ce s-ar putea intampla cu banii datorati

In contextul crizei medicale care vine cu mari pierderi economice, social-democratii au depus un proiect prin care plata chiriei sa poata fi amanata atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme, pe perioada starii de urgenta. Veste mare pentru chiriasi Partidul Social Democrat PSD) a depus marti, la Parlament, o initiativa legislativa prin care este .

Decizia istorica BNR pentru toti care au card bancar si carduri la banci

In contextul prabusirii leului si al unei situatii tot mai nesigure din punct de vedere financiar, Banca Nationala a Romaniei a luat o serie de decizii pentru a salva economia Romaniei. Una dintre ele reprezinta o premiera. Mai exact, BNR a decis sa cumpere titluri de stat in lei de pe piata secundara. Aceasta masura .

Veste trista pentru parintii care stau acasa cu cei mici! De ce vor primi mai putini bani in luna aprilie

Potrivit legii promulgate de presedintele Klaus Iohannis, parintii au dreptul sa stea acasa in perioada in care scolile si gradinitele sunt inchise in contextul prevenirii si combaterii coronavirusului, cat si in alte situatii in care unitatile de invatamant sunt inchise temporar. Care sunt prevederile proiectului de lege adoptat de presedinte Proiectul de legea fost adoptat .

Andrei Caramitru, umilinta suprema pentru romanii care se intorc din diaspora. Mesaj vehement

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru, spune ca cei care s-au intors din alte tari pe fondul pandemiei de Covid-19 sunt cei care, nu de mult, radeau de cei iesiti in Piata Victoriei, la proteste. Andrei Caramitru a scris ca acestia sunt cei care au facut de ras Romania afara. Cine sunt diasporezii care ies prin .

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Fermierii se pot deplasa in camp sau la ferma pentru lucrarile care trebuie efectuate, cat timp respecta recomandarile si masurile autoritatilor (VIDEO)

Fiecare fermier din Romania se poate deplasa in camp sau la ferma pentru lucrarile care trebuie efectuate, respectand recomandarile si masurile impuse de autoritati pe fondul luptei cu noul coronavirus, a.

Cum sa lucrezi in siguranta de acasa si cum sa te feresti de fraude cand cumperi online. Cateva sfaturi pentru saptamanile in care vom sta in casa

CERT-RO, in colaborare cu Europol, vine cu o serie de recomandari pentru cei care lucreaza sau urmeaza sa lucreze de acasa in perioada urmatoare. CERT-RO spune ca nu trebuie neglijat faptul ca trebuie sa aveti in vedere confidentialitatea datelor companiei sau a institutiei pentru care lucrati. in plus, fiindca multa lume va face doar cumparaturi online, trebuie multa grija la acest capitol.

Ce trebuie sa faca un angajator pentru a beneficia de acoperirea somajului tehnic pentru angajati. Care este procedura

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza deopotriva angajatii si angajatorii. Ramase fara activitate, tot mai multe firme cauta masuri pentru a putea face fata dezechilibrului economic in aceasta perioada. Pentru multi dintre angajatorii care si-au trimis acasa salariatii, somajul tehnic reprezinta o varianta. Dar, ajung banii pentru toata lumea? Cum poti beneficia de somaj .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )