Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU EY: Numarul Start-up-urilor infiintate in tara noastra a crescut cu 20%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU EY: Numarul Start-up-urilor infiintate in tara noastra a crescut cu 20%

Numarul start-up-urilor infiintate in Romania a crescut, in acest an, cu peste 20% fata de anul anterior, arata o analiza publicata, luni, de catre consultantii EY, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Prima statueta de tip Venus gasita in Romania. Este considerata cea mai veche sculptura in piatra din tara noastra

Prima statueta de tip Venus din tara noastra a fost expusa recent la Muzeul Evolutiei Omului si Tehnologie in Paleolitic din Targoviste.

Tara noastra, pe locul 38 in lume la securitatea alimentara

Tara noastra ocupa locul 38 din 113 tari in clasamentul global al securitatii alimentare, reiese din datele Global Food Security Index GFSI), raport intocmit de divizia de cercetare The Economist Intelligence Unit EIU) si sprijinit de Corteva Agriscience, companie activa in domeniul agricol.

USR: La trei decenii de libertate, tara noastra nu este pe deplin vindecata de trauma trecutului

USR a transmis un mesaj, la 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989 care au dus la caderea comunismului. La trei decenii de libertate, tara noastra nu este pe deplin vindecata de trauma trecutului. Avem nevoie de adevar, au transmis reprezentantii USR, care considera ca a nu cauta vinovatii inseamna a uita, in acest sens, afirmatia lui Ion Iliescu potrivit careia ar trebui sa nu se mai caute vinovati fiind o jignire care intineaza memoria eroilor, potrivit News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )