Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tineri patroni: Prea putini bani pentru Start-Up Nation

Hotnews Hotnews,
 Tineri patroni: Prea putini bani pentru Start-Up Nation

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania atrage atentia Guvernului Romaniei asupra proiectului de buget pentru anul 2020. Din creditele bugetare alocate pentru anul urmator vor putea fi platite doar o parte din deconturile beneficiarilor Start Up Nation editia 2. continuă pe Hotnews

BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: Mai multi bani pentru Aparare, Munca si Justitie

Proiectul de buget pe 2020, publicat de Ministerul FInantelor, stabileste sume in plus de la buget pentru Aparare, Munca si Justitie, dar mai putini bani la Sanatate si Agricultura. Totodata, trei servicii secrete si Internele primesc mai multi bani, potrivit News. ro.

Sunt, sau nu, bani pentru marirea de salarii promisa profesorilor? Orban spune ca nu, Citu zice DA!

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu sunt bani pentru marirea salariilor profesorilor, in timp c.

1,5 milioane dolari pentru startup-uri, de la 15 tineri angel investors

Fondul european de investitii de capital de risc Atomico distribuie cate 100. 000 de dolari unui numar de 15 tineri angel investors, care vor avea libertatea sa finanteze orice fel de startup vor ei, scrie Sifted. com.

Nou fond de 1,4 miliarde dolari, pentru startup-uri IT, de la un investitor al TransferWise si LinkedIn

Startup-uri de tehnologie globale vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond, de peste 1,4 miliarde de dolari, lansat miercuri de Sapphire Ventures, unul dintre investitorii vechi in unicornul pentru transferuri de bani TransferWise si in platforma online de joburi LinkedIn.

Spatiile de lucru pentru startup-uri Impact Hub Bucuresti obtin o investitie de 2 milioane Euro

Impact Hub Bucharest, care opereaza o serie de spatii de coworking, birouri de echipe, evenimente si programe de accelerare pentru antreprenori si startup-uri, a obtinut o investitie de 2 milioane de dolari de la o companie romaneasca de leasing si inchirieri auto.

Depozitarul Central va distribui sumele de bani pentru obligatiunile emise de IDEA BANK

Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 18 decembrie, vor fi distribuite sumele de bani aferente cuponului nr. 2 pentru obligatiunile emise de IDEA BANK S. simbol IDB24E), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Bani pentru elevii din Sectorul 4, in prag de Sarbatori: Primaria Sectorului 4 achita bursele si alocatiile pentru copiii cu Cerinte Educationale Speciale, inaintea vacantei intersemestriale

Primaria Sectorului 4, prin Directia de Administrare a Unitatilor de invatamant, a transmis deja catre unitatile de invatamant sumele necesare achitarii burselor pentru elevi, calculate pana la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )