Libnet.ro
UNICEF

15:46

Ambiguitate la IMM Invest: Un certificat COVID cerut de unele banci. Ce este acest certificat, de fapt

Hotnews Hotnews,
 Ambiguitate la IMM Invest: Un certificat COVID cerut de unele banci. Ce este acest certificat, de fapt

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat de multe ori ca pentru IMM Invest nu este nevoie de certificat de situatii de urgenta pentru a accesa acest program. A facut astfel de declaratii inca din 23 martie. E adevarat, in toata legislatia aferenta acestui program nu se mentioneaza aceste certificate. Totusi, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, Florin Citu a spus ca exista un element de ambiguitate, mentionand un certificat Covid. Din discutiile cu unul dintre reprezentantii FNGCIMM am aflat ca acest certificat nu e chiar un certificat. continuă pe Hotnews

Modificari IMM Invest: Garantia doar pe investitie. Nu mai exista o garantie extinsa A fost eliminat criteriul covid

Guvernul a adoptat mircuri o Ordonanta de Urgenta prin care modifica programul de finantare pentru firme IMM Invest. In ceea ce priveste creditele de invstitii, garantia de stat se va face doar asupra investitiei. O alta bariera eliminata - acel criteriu COVID a iesit din schema, a declarat ministrul Finantelor Florin Citu la finalul sedintei de Guvern.

Modificari la IMM Invest: Guvernul discuta renuntarea la garantiile asupra bunurilor firmei si la certificatul COVID

Guvernul discuta in sedinta de miercuri cateva modificari pe care le-ar putea aduce la programul de finantare pentru firme IMM Invest. Sunt doua bariere pe care le eliminam astazi in urma discutiilor cu sistemul financiar bancar, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu, inaintea inceperii sedintei de Guvern.

Modificari IMM Invest: se elimina ipoteca si certificatul COVID-19

Programul IMM Invest, prin care firmele afectate de pandemie pot lua imprumuturi ganattate de stat a fost modificat in sensul eliminarii cerintei privind ipoteca si obligativitatea obtinerii certificatului COVID-19.

Guvernul elimina din programul IMM Invest cerinta de instituire a ipotecii si certificatul COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca au fost eliminate doua bariere in cadrul programului IMM Invest, fiind vorba de renuntarea la cerinta de instituire a ipotecii legale si eliminarea certificatului COVID-19, prin care companiile probau daca au fost sau nu afectate de pandemie.

IMM Invest. Se elimina instituirea ipotecii si certificatul Covid-19

Au fost eliminate doua bariere din programul IMM Invest. Este vorba despre renuntarea la cerinta de .

Ce modificari a suferit IMM Invest. Peste 1.400 de credite aprobate

Guvernul a aprobat miercuri o serie de modificari la programul IMM Invest, in cadrul caruia au fost aprobate deja 1. 441 de credite si a fost depasit plafonul de un miliard de lei.

Guvernul modifica programul IMM Invest. Citu: Bancile au semnalat probleme

Guvernul modifica legea privind programul IMM Invest a anuntat ministrul Finantelor Florin Citu, precizand ca bancile i-au semnalat existenta unor probleme.

Platforma IMM Invest, modificata, din nou: de data asta, din cauza bancilor Am avut o intalnire istorica si in premiera

Firmelor mici si mijlocii din Romania li s-a intins de curand o mana de ajutor prin programul IMM Invest. Din pacate, platforma a intampinat probleme majore, din prima zi. Acum, va suferi.

IMM Invest: BT a aprobat 500 de cereri de credit. Recomandari pentru antreprenori in relatia cu banca

Din cele aproximativ 60. 000 de firme care au aplicat in cadrul programului IMM Invest, peste 22. 000 au ales Banca Transilvania. Pana acum, BT a contactat peste 12. 000 de clienti si au fost aprobate aproape 500 de solicitari de credit.

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )