Libnet.ro
UNICEF

22:30

Documentele pentru a beneficia de plata, de la stat, a unei parti din salariu, in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 Documentele pentru a beneficia de plata, de la stat, a unei parti din salariu, in Monitorul Oficial

Dupa ce saptamana trecuta a fost publicata Ordonanta de Urgenta 922020 privind plata unui procent din salariu de catre stat pentru cei care se intorc la munca din somajul tehnic, acum a fost publicat ordinul presedintelui ANOFM privind modelul documentelor ce trebuie completate de catre angajator pentru acestia. continuă pe Hotnews

Digi24: FOTO. Membrii unei familii din Maramures, acuzati ca rapeau barbati pe care ii bateau si ii exploatau ca sclavi la o ferma

Membrii unei familii din Maramures sunt acuzati de procurorii DIICOT ca rapeau barbati cu handicap psihic ori fara adapost pe care ii exploatau la o ferma. Oameni erau batuti si infometati, potrivit procurorilor care spun ca au salvat cinci victime ale traficului de persoane.

Ciolos, mesaj pentru Orban: Plata amenzii nu este un merit politic, nu te face om de stat

Liderul Plus, Dacian Ciolos, spune ca discutia excesiva despre fotografia de la Guvern in care Ludovic Orban apare fumand alaturi de mai multi ministri este o furtuna intr-un pahar cu apa, din care taberele PSD si PNL incearca sa obtina avantaje politice caraghioase. Ciolos ii transmite lui Orban ca plata amenzii nu este un merit politic, nu te face om de stat si nici nu e normal sa te lauzi ca respecti legile.

Tratatul de la Trianon eveniment cu semnificatie pentru viitor sau sfarsitul unei perioade istorice? (I)

Mai putin cunoscut este faptul ca liderii politici maghiari au sustinut la un moment dat demersurile lui Masaryk. Mihaly Karolyi i-a trimis un mesaj la sfarsitul lunii octombrie 1918 in care isi exprima dorinta ca Republica Populara Maghiara sa colaboreze cu noul stat cehoslovac. Atunci cand se discuta cauzele Tratatului de la Trianon, trebuie avut in vedere aspectul extrem de relevant legat de existenta unui guvern bolsevic la Budapesta care dorea exportarea comunismului in statele nou create dupa destramarea dublei monarhii, mai ales in Cehoslovacia si Romania. Internationalismul de tip comunist a intrat in coliziune directa cu tendinta elitei maghiare de a pastra intr-o forma sau alta dubla monarhie.

Mesaj bizar din cauza coronavirusului pe usa unei biserici din Romania. Asta da afis!

Un mesaj controversat a aparut pe usa unei biserici din Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. Fotografia a fost postata pe o retea sociala, cu mesajul Exercitii de libertate! Exista si preoti cu credinta si curaj in Romania!.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )