Libnet.ro
UNICEF

00:06

Guvernul da o noua ordonanta pentru a reglementa aplicatiile de car-sharing

Adevărul Adevărul,
Guvernul da o noua ordonanta pentru a reglementa aplicatiile de car-sharing

Guvernul va da o noua ordonanta de urgenta prin care va reglementa aplicatiile de tip car-sharing, precum Clever, Uber si Bolt. Ordonanta va prelua prevederile unui proiect de lege din Parlament si va fi emisa rapid, pentru ca modificarile la legea taximetriei sa nu bage in ilegalitate companiile de ride-sharing. Ministrul Dezvoltarii a confirmat ca ordonanta este in lucru. continuă pe Adevărul

Razboiul de fatada dintre Guvern si unele multinationale: Noua Ordonanta a Finantelor creste profiturile distributorilor de energie si gaze/ Consumatorii vor plati pentru ele

Unul dintre cele mai des folosite mesaje de catre Coalitia PSD- ALDE pentru justificarea controversatei OUG 114, pe partea de energie, a fost nevoia de protectie a consumatorilor fata de lacomia multinationalelor. Mesaj fals. in realitate, OUG 114 ajuta foarte mult marii furnizori, in dauna producatorilor, dar si a consumatorilor, mai ales a celor din industrie. Acum, noua ordonanta de la Finante, care modifica OUG 114, favorizeaza si mai mult acele companii, crescandu-le profiturile nu doar pe partea de furnizare, ci si pe distributie.

Guvernul adopta ordonanta care ar putea scoate Uber si Bolt de pe piata

Guvernul adopta in sedinta de Guvern de vineri o ordonanta care ar putea duce la limitatea activitatii pe piata din Romania a Uber si Bolt Taxify).

Este oficial: O noua minivacanta pentru bugetari

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul bugetar, potrivit unei hotarari aprobate astazi, avand in vedere ca miercuri, 1 mai, este zi libera nelucratoare.

Papa Francisc aproba o noua lege pentru protectia copiilor in institutiile Vaticanului

Vaticanul a adoptat vineri o noua legislatie, cu scopul de a preveni abuzurile sexuale impotriva minorilor sau a persoanelor vulnerabile, indeplinind o promisiune facuta Comitetului ONU pentru Drepturile Copilului in 2013, conform Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )