Libnet.ro
UNICEF

16:45

Guvernul prelungeste programul IMM INVEST pentru 2021. Nazare: Vom extinde categoriile de beneficiari si vom modifica criteriul de eligibilitate

Adevărul Adevărul,
Guvernul prelungeste programul IMM INVEST pentru 2021. Nazare: Vom extinde categoriile de beneficiari si vom modifica criteriul de eligibilitate

Programul IMM Invest a fost prelungit pentru anul 2021, prin ordonanta de urgenta si va include si programul Agro Invest destinat fermierilor, cu un plafon de un miliard de lei, a transmis premierul Florin Citu, la finalul sedintei de miercuri a Guvernului. continuă pe Adevărul

CITU: Programul IMM Invest a fost prelungit

Guvernul a aprobat prelungirea programului IMM Invest pentru 2021, care include si programul Agro Invest destinat fermierilor, cu un plafon de un miliard de lei.

Florin Citu: Guvernul a fost aprobat programul IMM Invest, prelungirea pe 2021 care include si Agro Invest, si proiectul de OUG pentru IMM Factor (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca au fost adoptate Ordonante de Urgenta asteptate de mediul de afaceri. Acestea prevad prelungirea pe 2021 a programelor IMM Invest.

Guvernul urmeaza sa aprobe un subprogram de sprijin pentru fermieri, Agro IMM Invest

Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de miercuri, un subprogram de sprijin pentru fermieri in cadrul programului IMM Invest - Agro IMM Invest, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2021

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat luni, 8 martie, Legeabugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021. Investitiile, reformele si cresterea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )