Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis a promulgat legea care asigura plata TVA pentru bunurile si serviciile achizitionate prin Programul ROU-T-MOH

Adevărul Adevărul,
Iohannis a promulgat legea care asigura plata TVA pentru bunurile si serviciile achizitionate prin Programul ROU-T-MOH

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 1122020 pentru asigurarea de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Sanatatii a sumelor necesare acoperirii platii TVA aferente bunurilor si serviciilor achizitionate in cadrul Programului ROU-T-MOH. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a promulgat legea care permite concursurile pentru ocuparea posturilor vacante in institutiile publice

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 1832020care prevede posibilitatea desfasurarii, pe o perioada de 6 luni, a concursurilorpentru ocuparea posturilor vacante in cadrul institutiilor si autoritatilor publice.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care permite angajarea pe posturi vacante in institutiile si autoritatile publice

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 1832020 care prevede posibilitatea desfasurarii, pe o perioada de 6 luni, a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante in cadrul institutiilor si autoritatilor publice.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind autorizarea cotizatiei la Fundatia Europeana de Tineret

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 1162020 pentru completarea ordonantei Guvernului 411994 privind autorizarea platii cotizatiilor la organizatiile internationale interguvernamentale la care Romania este parte, precum si pentru aprobarea platii cotizatiei anuale ce decurge din calitatea de membru a Romaniei in cadrul Fundatiei Europene pentru Tineret.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind constituirea unui stoc rezerva de stat a unei cantitati de grau

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea privind aprobarea pentru aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 1372020 privind acumularea in vederea constituirii ca stoc rezerva de stat a unei cantitati de grau pentru panificatie, transmite Administratia Prezidentiala.

DAN BARNA: Problema e legea care permite cumulul pensiei cu salariul, nu persoanele care beneficiaza de ea

Vicepremierul Dan Barna si-a exprimat speranta ca in decurs de o luna sa fie adoptata in Parlament legea care interzice cumulul pensiei cu salariul, subliniind ca secretarul de stat din MAI Irina Alexe, care a iesit la pensie la 42 de ani, nu a facut nimic ilegal.

Vedeta din Romania care s-a camuflat pentru a iesi in oras. Cine se ascunde dupa masca, de fapt

Il privesti si nu-ti poti da seama cine este. L-ai recunoscut? Cine este vedeta din Romania care s-a camuflat pentru a iesi in oras. Cine se ascunde dupa masca, de fapt, si cum l-au surprins fotoreporterii prosport. ro. Vedeta din Romania care s-a camuflat pentru a iesi in oras Dupa ce a demisionat de la Rizespor, .

Care este vaccinul ideal pentru caravanele din mediul rural, potrivit lui Valeriu Gheorghita Centrele mobile vor deveni functionale luna viitoare

Vaccinul anti-coronavirus al Johnson Johnson, administrat intr-o singura doza este ideal pentru administrarea in caravanele mobile ce vor actiona in mediul rural si in zonele greu accesibile, a declarat luni coordonatorul campaniei de imunizare contra Covid-19, Valeriu Gheorghita.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )