Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis aproba legea privind Acordul de imprumut intre UE si Romania, in valoare de peste 4 miliarde euro

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis aproba legea privind Acordul de imprumut intre UE si Romania, in valoare de peste 4 miliarde euro

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului pentru aprobarea Acordului de imprumut intre Uniunea Europeana, si Romania in valoare de 4. 587 euro. continuă pe Adevărul

Iohannis a promulgat legea care aproba o OUG privind un Acord de imprumut intre UE si Romania, in valoare de peste 4 miliarde euro

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 1772020 pentru aprobarea Acordului de imprumut intre Uniunea Europeana, in .

Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale pe 2021

Conducerea Parlamentului s-a reunit saptamana trecuta, in sedinta Biroului permanent, pentru a stabili calendarul pe legea bugetului de stat si legea asigurarilor sociale de stat pe anul 2021. Cu putin timp inainte, aceasta a fost motiv de cearta intre premierul Florin Citu si opozitie. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea luni, anunta Administratia Prezidentiala. Se .

Legea privind infiintarea unei noi autoritati in Educatiei si Cercetare, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea ce prevede infiintarea Unitatii Executive pentru Finan.

Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2021

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat luni, 8 martie, Legeabugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021. Investitiile, reformele si cresterea.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care este promulgata Legea ce aduce modificari Companiei Nationale de Investitii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 952020 pentru modificarea si completarea.

Legea bugetului de stat, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2021

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat astazi Legea bugetului de stat, Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021 si Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021, conform site-ului Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2021

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat luni Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021, informeaza Administratia Prezidentiala.

Proiectul de lege care aproba OUG privind neacordarea voucherelor de vacanta, prorogarea termenului de aplicare a Legii pensiilor si limitarea calatoriilor studentilor, adoptat in Senat

Proiectul de lege care aproba OUG privind neacordarea voucherelor de vacanta, prorogarea termenului de aplicare a Legii pensiilor si limitarea calatoriilor studentilor a fost aprobat, luni, in Senat, Camera.

Romanii s-au saturat de Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Surpriza mare de tot, in ce situatie e George Simion

In data de 4 martie 2021 a fost publicat un sondaj CURS. Sondajul era facut pe marginea vaccinari si a increderii in clasa politica actuala. Repondetii sondajului au dat raspuns la un numar de intrebari stricte, iar rezultatele sutnt surprinzatoare. Sondaj CURS: Romanii nu mai au incredere in Klaus Iohannis Sondajul CURS publicat pe 4 .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )