Libnet.ro
UNICEF

12:00

Legea prin care se ofera sprijin pentru angajatori si salariati, in perioada pandemiei, a fost adoptata

Adevărul Adevărul,
Legea prin care se ofera sprijin pentru angajatori si salariati, in perioada pandemiei, a fost adoptata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 1202020 privind instituirea unor masuri de sprijin destinate salariatilor si angajatorilor in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a promulgat mai multe legi care acorda sprijin pentru mai multe domenii din agricultura

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri trei acte normative care aproba trei ordonante de urgenta care instituie mai multe scheme de ajutor de stat pentru sustinerea agriculturii Astfel seful statului a.

Klaus Iohannis a promulgat mai multe legi care acorda sprijin pentru mai multe domenii din agricultura, in perioada pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri trei acte normative care aproba trei ordonante de urgenta care instituie mai multe scheme de ajutor de stat pentru sustinerea crescatorilor din sectorul bovin, a celor din sectorul suin si a celor din sectorul avicol, in contextul crizei economice generate de pandemia de COVID-19, transmite News. ro.

China a adoptat o lege prin care poate controla direct cine poate candida si cine este ales in Parlamentul de la Hong Kong

Parlamentul chinez a aprobat in unanimitate o reforma a sistemului electoral in Hong Kong, prin care Beijingul capata puterea de a alege in mod direct mai mult de jumatate din parlamentul din fosta colonie britanica si de a controla cine are dreptul sa candideze la alegerile legislative. Legea a atras proteste vehemente din partea Statelor Unite si Uniunii Europene.

Guvernul urmeaza sa aprobe un subprogram de sprijin pentru fermieri, Agro IMM Invest

Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de miercuri, un subprogram de sprijin pentru fermieri in cadrul programului IMM Invest - Agro IMM Invest, transmite Agerpres.

Guvernul va aproba miercuri un subprogram de sprijin pentru fermieri

Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de miercuri, un subprogram de sprijin pentru fermieri in cadr.

Chinul prin care a trecut Mihai (3 Sud Est), bolnav de COVID. Ma tineam de pereti!

In luna noiembrie a anului trecut, Mihai de la 3 Sud Est a ajuns la Terapie Intensiva in urma infectarii cu COVID-19, iar acum a povestit chinul prin care a trecut atat in spital, cand se lupta pentru viata lui, cat si dupa externare.

Asociatia Construim Romania, sprijin pentru Drula in razboiul cu sindicatul de la Metrou: Este absolut inadmisibil ca vreun sindicat de orice fel sa beneficieze de venituri din exploatarea patrimoniului public al unei companii de stat

Asociatia Construim Romania anunta ca sustine actiunea ministrului Transportului Catalin Drula, de reasezare pe baze corecte a relatiei dintre Metrorex si sindicatele salariatilor Metrorex. Prin practici la limita legii, intinse pe parcursul a trei decenii, Uniunea Sindicatul Liber Metrou a confiscat drept bun propriu metroul bucurestean si a luat prizonier pe persoana fizica a liderului sindical Ion Radoi intreg Bucurestiul . ) Este absolut inadmisibil ca vreun sindicat de orice fel sa beneficieze de venituri din exploatarea patrimoniului public al unei companii de stat, sustine asociatia.

Sprijin pentru dezvoltarea IMM-urilor si Start-Up-urilor care au drepturi de proprietate intelectuala

Firmele mici si mijlocii, precum si companiile de tip Start-Up din Romania, care detin drepturi de proprietate intelectuala, pot depune aplicatii in cadrul apelului de proiecte LeadershIP4SMEs pentru a beneficia de consultanta pentru finantare, transfer tehnologic, valorizarea portofoliului de brevete si marci, precum si pentru dezvoltare, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

PNL Caras-Severin il sustine pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la sefia partidului. Marcel Vela: A reusit sa fie un premier performant in cea mai grea perioada prin care a trecut Romania

PNL Caras-Severin a anuntat ca Biroul Politic Judetean a decis, cu unanimitate de voturi, ca filiala sa-l sustina pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la sefia partidului. Liberalii au prezentat ca.

MINISTRUL MEDIULUI: in Bucuresti, de 20 de ani cel putin, nu s-a luat nicio masura prin care sa se reduca poluarea

Ministru Mediului, Tanczos Barna, catalogheaza drept foarte mare nivelul de poluare din Capitala si afirma ca in ultimele doua decenii in Bucuresti nu s-au luat masuri pentru reducerea poluarii, conform News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )