Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liviu Dragnea, discutii cu reprezentantii UBER si Taxify privind reglementarea serviciilor de ridesharing: Modificari importante pregatite de Guvern si Parlament

B1 B1,
Liviu Dragnea, discutii cu reprezentantii UBER si Taxify privind reglementarea serviciilor de ridesharing: Modificari importante pregatite de Guvern si Parlament

In conditiile in care taximetristii au protestat de numeroase ori in ultimele luni pentru a cere interzicerea Uber si Taxify, iar Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta o ordonanta de urgenta privind. continuă pe B1

Liviu Dragnea, discutii cu reprezentantii UBER si Taxify privind reglementarea serviciilor de ridesharing: Modificari importante pregatite de Guvern si Parlament

In conditiile in care taximetristii au protestat de numeroase ori in ultimele luni pentru a cere interzicerea Uber si Taxify, iar Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta o ordonanta de urgenta privind.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Klaus Iohannis: Plangerea penala pentru inalta tradare e pregatita. Nu il suspendam

Update: Liviu Dragnea a declarat joi dupa-amiaza ca PNTCD si Partidul Ecologist nu vor participa la alegerile europarlamentare, pentru a sustine PSD. in aceste zile am avut mai multe discutii cu.

Liviu Dragnea, sedinta la Parlament cu primarii si sefii consiliilor judetene

Primarii si presedintii de consililor judetene PSD din tara au o intalnire, joi, la Parlament, cu liderul partidului Liviu Dragnea si conducerea formatiunii, pentru discutii despre organizarea campaniei.

Nervii lui Liviu Dragnea, pusi la incercare de subalterni. Vor fi sau nu sectii separate de vot pe 26 mai?

Liviu Dragnea isi contrazice seful de campanie electorala si sustine ca in data de 26 mai nu vor fi organizate sectii de votare separate pentru alegerile europarlamentare, respectiv pentru referendumul privind Justitia anuntat de seful statului. Anuntul presedintelui PSD a venit la cateva ore dupa ce seful de campanie al social-democratilor pentru europarlamentare, Mircea Draghici, [] .

Liviu Dragnea sustine declaratii de presa de la ora 18.00

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declaratii de presa, de la ora 18. 00, la Parlament, in contextul informatiilor din spatiul public privind adoptarea Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite.

DRAGNEA, DUPA ANUNTUL LUI IOHANNIS PRIVIND REFERENDUMUL: Se alinta dar nu-l baga nimeni in seama!

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat astazi, referindu-se la anuntul presedintelui care a vizat referendumul, ca PSD nu se teme de un astfel de demers, ca presedintele se alinta dar nu-l baga nimeni in seama si ca PSD nu isi face o strategie pentru referendum.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face

ACTUALIZARE Dragnea: Relatia cu SUA e bunicica, nu buna ---- * ACTUALIZARE Dragnea, despre un eventual referendum pe tema justitiei propus de Iohannis: Nu-i pasa de justitie; el cauta un truc ---- Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face, adaugand si ca acesta uraste Romania.

UPDATE Liviu Dragnea a semnat un protocol de sustinere cu PNTCD / Dragnea: Sunt intrebat din cand in cand daca am incredere ca va fi un proces corect. Nu am incredere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a semnat joi un protocol de colaborare cu PNTCD si partidul Ecologist, intr-o conferinta de presa in care a declarat ca nu crede ca ordonantele de urgenta pe legile Justitiei vor intra maine in sedinta de Guvern. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite. Si tot joi, cu cateva minute inainte de inceperea conferintei de presa, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrisese pe Facebook ca exista viata si dupa ministeriat, pe fondul speculatiilor ca PSD i-ar putea retrage sprijinul politic daca nu promoveaza ordonantele.

Recomandarile medicului pentru Liviu Dragnea ca sa amane operatia. Sa renunte la amor de dragul PSD

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre recomandarile pe care i le-a facut medicul ca sa amane operatia de hernie. Printre altele, i s-a spus sa faca sex cat mai putin. Liderul PSD a precizat si motivul pentru care s-a internat intr-un spital privat si nu in unul de stat. Presedintele Camerei Deputatilor a spus ca [] .

LIVIU DRAGNEA Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie abordat in CSAT

Subiectul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim trebuie discutat in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )