Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ordonanta lacomiei blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusiv Autostrada Sibiu-Pitesti, sustine un deputat USR

Adevărul Adevărul,
Ordonanta lacomiei blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusiv Autostrada Sibiu-Pitesti, sustine un deputat USR

Ordonanta de Urgenta OUG 114/2018, supranumita ordonanta lacomiei contine o prevedere care blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusiv cea pentru lotul 4 din autostrada Sibiu-Pitesti, sustine deputatul USR Catalin Drula. continuă pe Adevărul

Ordonanta lacomiei blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusive Autostrada Sibiu-Pitesti, sustine un deputat USR.

Ordonanta de Urgenta OUG 114/2018, supranumita ordonanta lacomiei contine o prevedere care blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusiv cea pentru lotul 4 din autostrada Sibiu-Pitesti, sustine deputatul USR Catalin Drula.

Ordonanta cu taxa pe lacomie contine o prevedere care blocheaza licitatiile pe fonduri europene precum autostrada Sibiu - Pitesti, sustine un deputat USR

Ordonanta de Urgenta 114/2018 data de Guvern la final de an, denumita in mediul online si Ordonanta lacomiei, contine o prevedere care are ca afect blocarea licitatiilor pe fonduri europene, avertizeaza un deputat USR. Ordonanta introduce un articol care stipuleaza ca de controlul inainte de publicare ex ante) al licitatiilor cu finantare europeana nu se mai ocupa organismul specializat - Agentia Nationala de Achizitii Publice ANAP), ci autoritatile de management ale programelor operationale. Pentru ca li s-a pus in brate aceasta sarcina peste noapte, autoritatile de management sunt nepregatite, sustine deputatul USR Catalin Drula.

Catalin Drula, USR: Ordonanta lacomiei blocheaza licitatiile pe fonduri europene

Catalin Drula, deputat USR in Parlamentul Romaniei, sustine ca unul dintre efectele OUG 114/2018 Ordonanta lacomiei) este blocarea licitatiilor pe fonduri europene. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii.

BNR se astepta la o evolutie calma a inflatiei in acest an, dar Ordonanta lacomiei si lipsa bugetului pe 2019 ii strica planurile

Lipsa bugetului pe 2019 si Ordonanta lacomiei incurca socotelile Bancii Nationale a Romaniei BNR) privind inflatia in perioada urmatoare. Anterior, institutia estima o evolutie calma a inflatiei in acest an, dupa ce, in.

Pedeapsa primita de un iesean dupa ce a jucat la pacanele banii proveniti din fonduri europene

Un barbat de 40 de ani din Iasi a fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare dupa ce a jucat la pacanele banii proveniti din fonduri europene. Romanul a cheltuit o buna parte din fondurile structurale.

Ziare.com: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana pentru a putea anula raportul OLAF referitor la frauda Tel Drum cu fonduri europene

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana, la Tribunalul UE din Luxemburg, incercand, pe o cale colaterala, sa obtina anularea raportului OLAF care constata frauda cu fonduri europene in dosarul Tel Drum in care este inculpat liderul PSD de catre procurorii DNA, informeaza ziare. com.

Dragnea vs Comisia Europeana. Seful PSD ataca la Tribunalul UE de la Luxemburg raportul OLAF ce constata frauda cu fonduri europene din dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a atacat la Tribunalul UE de la Luxemburg raportul intocmit de OLAF Oficiul european antifrauda, o institutie a Comisiei Europene) care constata o frauda din fonduri UE de peste 20 milioane euro si care a dus la deschiderea Dosarului Tel Drum, dosar in care seful PSD este urmarit penal de DNA. Informatia a fost dezvaluita de Ziare. com, care arata ca Dragnea vrea sa ajunga la anularea raportului OLAF mai degraba pe o cale colaterala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3173 seconds )