Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ordonanta lacomiei blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusive Autostrada Sibiu-Pitesti, sustine un deputat USR.

Adevărul Adevărul,
Ordonanta lacomiei blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusive Autostrada Sibiu-Pitesti, sustine un deputat USR.

Ordonanta de Urgenta OUG 114/2018, supranumita ordonanta lacomiei contine o prevedere care blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusiv cea pentru lotul 4 din autostrada Sibiu-Pitesti, sustine deputatul USR Catalin Drula. continuă pe Adevărul

Ordonanta lacomiei blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusiv Autostrada Sibiu-Pitesti, sustine un deputat USR

Ordonanta de Urgenta OUG 114/2018, supranumita ordonanta lacomiei contine o prevedere care blocheaza licitatiile pe fonduri europene, inclusiv cea pentru lotul 4 din autostrada Sibiu-Pitesti, sustine deputatul USR Catalin Drula.

Ordonanta cu taxa pe lacomie contine o prevedere care blocheaza licitatiile pe fonduri europene precum autostrada Sibiu - Pitesti, sustine un deputat USR

Ordonanta de Urgenta 114/2018 data de Guvern la final de an, denumita in mediul online si Ordonanta lacomiei, contine o prevedere care are ca afect blocarea licitatiilor pe fonduri europene, avertizeaza un deputat USR. Ordonanta introduce un articol care stipuleaza ca de controlul inainte de publicare ex ante) al licitatiilor cu finantare europeana nu se mai ocupa organismul specializat - Agentia Nationala de Achizitii Publice ANAP), ci autoritatile de management ale programelor operationale. Pentru ca li s-a pus in brate aceasta sarcina peste noapte, autoritatile de management sunt nepregatite, sustine deputatul USR Catalin Drula.

Catalin Drula, USR: Ordonanta lacomiei blocheaza licitatiile pe fonduri europene

Catalin Drula, deputat USR in Parlamentul Romaniei, sustine ca unul dintre efectele OUG 114/2018 Ordonanta lacomiei) este blocarea licitatiilor pe fonduri europene. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )