Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ordonanta de Urgenta pentru includerea Loteriei Romane in Fondul suveran de dezvoltare si investitii

Adevărul Adevărul,
Ordonanta de Urgenta pentru includerea Loteriei Romane in Fondul suveran de dezvoltare si investitii

Guvernul a decis, miercuri, printr-o ordonanta de urgenta, ca Loteria Romana va putea face parte din Fondurile suverane de dezvoltare si investitii, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu. continuă pe Adevărul

Guvernul a aprobat includerea Loteriei Romane in viitorul fond suveran de investitii

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un proiect de OUG care prevede ca Loteria Romana sa poata face parte din viitorul fond suveran de dezvoltare si investitii. Ordonanta a fost necesara inainte de hotararea de guvern prin care se va crea, practic, Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, a declarat Nelu Barbu, purtator de cuvant al Guvernului.

Ordonanta de Urgenta pentru profesorii cu note mari la titularizare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a anuntat ca in sedinta de guvern din aceasta saptamana va fi adoptata o ordonanta de urgenta care ii priveste pe profesorii care au luat la concursul de titularizare note mai mari de 7 si nu s-au angajat in urmatorii 6 ani de la sustinerea aces-tui concurs.

Toader sustine ca se justifica o ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale: Sunt multe decizii ale CCR care nu au fost transpuse in Codul penal

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca se justifica urgenta modificarii codurilor penale, intrucat sunt multe decizii ale Curtii Constitutionale si Directive europene care trebuie transpuse in legislatia penala, precum confiscarea extinsa si consolidarea prezumtiei de nevinovatie.

ORBAN: PNL da in judecata PSD pentru transformarea Postei Romane intr-o filiala a partidului

Partidul National Liberal va da in judecata Partidul Social Democrat pentru transformarea Postei Romane intr-o filiala a PSD, a anuntat, astazi, presedintele formatiunii, Ludovic Orban.

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an si va.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )