Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sedinta de Guvern. Executivul va aproba masurile pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta

Adevărul Adevărul,
Sedinta de Guvern. Executivul va aproba masurile pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de joi, prin ordonanta de urgenta, unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta necesar Romaniei pentru accesarea de fonduri externe rambursabile si nerambursabile in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta, potrivit ordinii de zi afisata pe site-ul SGG, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

IN SEDINTA DE ASTAZI Guvernul urmeaza sa aprobe masurile pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de astazi, prin ordonanta de urgenta, unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta necesar Romaniei pentru accesarea de fonduri externe rambursabile si nerambursabile in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta.

IN SEDINTA DE MAINE Guvernul urmeaza sa aprobe masurile pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de maine, prin ordonanta de urgenta, unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta necesar Romaniei pentru accesarea de fonduri externe rambursabile si nerambursabile in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta, potrivit ordinii de zi afisata pe site-ul SGG.

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta masurile pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de joi, prin ordonanta de urgenta, unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta necesar Romaniei pentru accesarea de fonduri externe rambursabile si nerambursabile in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta, potrivit ordinii de zi afisata pe site-ul SGG, scrie Agerpres. Pe agenda sedintei figureaza si un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri nationale pentru intreprinderi a caror activitate comerciala a fost intrerupta partial sau total in perioada starii de urgenta si a starii de alerta, in contextul crizei COVID-19.

Sedinta de guvern inaintea motiunii de cenzura. Urgentele de pe ordinea de zi

Ordonante de urgenta privind elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta, privind extinderea categoriilor de plati care pot fi efectuate online sau privind Programul de finantare Electric Up figureaza pe ordinea de zi a sedintei de guvern de luni.

Dan Cristian Popescu anunta masurile pentru inceputul anului scolar

Viceprimarul si candidatul PSD pentru functia de primar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a sustinut, miercuri, la sediul Primariei, o conferinta de presa prin care au fost anuntate masurile pe care.

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru desfasurarea anului scolar 2020-2021: Principalele declaratii ale Monicai Anisie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

Ministrul Educatiei prezinta masurile pentru anul scolar 2020-2021: Revenirea la cursuri, o asumare a intregii societati. Educatia trebuie sa continue in orice conditii Principalele declaratii ale Monicai Anisie (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine marti o conferinta de presa in care prezinta noile masuri pentru anul scolar 2020-2021 care se va desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )