Libnet.ro
UNICEF

07:46

STUDIU Tinerii au renuntat la distractie si au devenit mai constiinciosi cu banii, in perioada starii de urgenta

Adevărul Adevărul,
STUDIU Tinerii au renuntat la distractie si au devenit mai constiinciosi cu banii, in perioada starii de urgenta

Comportamentul de consum al tinerilor din generatia Z s-a schimbat radical in perioada starii de urgenta si dupa, la fel cum s-a schimbat si atitudinea lor fata de bani, arata studiul Insights PulzeZ, realizat de echipa Vreau sa Fiu Antreprenor VSFA) si Insights, din cadrul Romanian Business Leaders. continuă pe Adevărul

Cum s-a schimbat comportamentul de consum al tinerilor in perioada de criza - studiu

Comportamentul de consum al tinerilor a determinat o relocare a veniturilor in perioada starii de urgenta, ca o consecinta fireasca a limitarilor din acea perioada. Astfel, tinerii au renuntat la distractie, si-au facut cumparaturile online si au devenit mai constiinciosi cu gestionarea banilor. Din punct de vedere psihologic, cresterea consumului de produse precum dulciuri si snacksuri sau jocuri a fost justificata in conditii de restrictii externe, aceasta fiind considerata o solutie pentru reducerea nivelului de stres.

SARS-CoV-2 a devenit mai contagios, dar mai putin sever. Mutatiile virusului si consecintele asupra vaccinurilor

Oamenii de stiinta si clinicienii vorbesc tot mai mult de o modificare a virusului SARS-CoV-2 in sensul in care acesta se poate raspandi mai repede, dar a pierdut in severitate. Virusul modificat a fost identificat in circulatie atat in SUA, cat si in Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )