Libnet.ro
UNICEF

06:45

Topul creditelor online: de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. De ce IFN-uri trebuie sa te feresti si care dau bani cu buletinul

Adevărul Adevărul,
Topul creditelor online: de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. De ce IFN-uri trebuie sa te feresti si care dau bani cu buletinul

Creditele online oferite de institutiile financiare nebancare sunt din ce in ce mai solicitate de romani in cazul evenimentelor neprevazute care implica o nevoie urgenta de bani, iar acest lucru se bazeaza, in primul rand, pe simplitatea accesarii lor. continuă pe Adevărul

Cele mai arogante zodii. Sunt atat de increzute si superioare incat oamenii pleaca de langa ele

Astrologii au realizat topul celor mai arogante zodii. Iata de cine trebuie sa te feresti pentru a nu avea probleme! Zodii arogante. Ei sunt cei mai ingamfati nativi din zodiac Multe persoane sunt arogante, se poarta cu dispret fata de altii si nu le intereseaza deloc problemele celor din jur. Astrologii dau vina pe astre .

Top zece judete unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul se afla in continuare pe prima pozitie in topul zonelor cu cel mai mare numar ce noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore, potrivit informatiilor GCS. 140 de bucuresteni s-au infectat cu noul coronavirus in numai o zi, iar numarul total imbolnavirilor Covid-19 a ajuns, luni, la 9.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

Cele mai bune bauturi intr-o vara calduroasa. Retetele simple: protejeaza si dintii

Va prezentem mai jos idei de retete de racoritoare sanatoase. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara caduroasa. Pe timp de vara se cunoaste faptul ca o hidratare corecta pastreaza sanatatea intregului corp, inclusiv a dintilor. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara calduroasa. Sunt simple si protejeaza si dintii in .

Cele mai nocive alimente din lume. Nutritionistii nu vor sa auda de ele

Expertii au intocmit o lista de aminete pe care ar trebui sa le evitam din cauza faptului ca sunt nocive pentru organism. Vorbim despre produse procesate, ingrediente si substante chimice pe care nutritionistii nu le consuma niciodata. Care sunt cele mai nocive alimente pentru consum Alimentele, indiferent de natura lor, vegetala, animala sau mixta, sunt .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 140 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, urmat de judetul Iasi. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire.

Situatia, pe judete, a cazurilor de coronavirus: in Bucuresti au fost raportate 140 de noi imbolnaviri in 24 de ore, cele mai multe din tara

Bucurestiul a inregistrat din nou cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Dintr-un total de 825 de noi imbolnaviri inregistrate in ultimele 24 de ore la nivel national, 140 au fost.

Eurostat: Romania, cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, potrivit datelor pe anul trecut publicate luni de Eurostat. Pe de alta parte, pretul painii .

Romania are cele mai mici preturi la paine din UE

Preturile la paine in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, arata datele pe 2019 publicate astazi de Eurostat.

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mici preturi la paine din Uniunea Europeana, fiind aproape la jumatate fata de media din UE, potrivit Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )