Libnet.ro
UNICEF

10:00

VARSTA de PENSIONARE, SCHIMBATA in Romania: Anuntul care i-a lasat fara cuvinte pe MILIOANE de romani... VEZI daca esti pe lista!

B1 B1,
VARSTA de PENSIONARE, SCHIMBATA in Romania: Anuntul care i-a lasat fara cuvinte pe MILIOANE de romani... VEZI daca esti pe lista!

Guvernul Dancila pregateste un proiect de ordonanta de urgenta ce prevede ca femeile vor avea dreptul sa se pensioneze la 65 de ani, exact ca barbatii. in prezent, femeile au dreptul sa lucreze pana la 63. continuă pe B1

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata oficial in ROMANIA: Anuntul Guvernului care provoaca panica printre milioane de pensionari romani!

Schimbari majore privind varsta de pensionare in Romania! Potrivit unui proiect de ordonanta, femeile vor putea cere sa iasa la pensie la aceeasi varsta cu barbatii. Aceasta propunere are loc in.

VARSTA de PENSIONARE, SCHIMBATA oficial: Ce se intampla cu toate FEMEILE din Romania. Noua lege ii AFECTEAZA pe toti romanii

Potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codului Muncii, femeile vor putea cere sa iasa la pensie la aceeasi varsta cu barbatii. Initiativa apartine ministrului Muncii, Lia Olguta Va.

VARSTA de PENSIONARE, SCHIMBATA oficial: Romanii pot afla doar de AICI data exacta la care ies acum la PENSIE, la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia utilizatorilor o aplicatie cu ajutorul careia acestia pot afla varsta de pensionare la termen si anticipata. Aplicatia poate fi accesata.

OFICIAL Creste varsta de pensionare pentru femei

Femeile care au atins stagiul minim de cotizare la pensie vor putea sa continue activitatea pana la 65 de ani, varsta la care barbatii ies la pensie in prezent, fara incetarea contractului de munca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )