Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

B1 B1,
Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru. continuă pe B1

Comisia Europeana a aprobat ajutorul de stat de 935 milioane de euro, cerut de Romania pentru IMM-uri si marile companii

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 4,521 miliarde de lei 935 milioane de euro) introdusa de Romania pentru a sustine companiile afectate de pandemia de coronavirus, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana aproba o schema de ajutor de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din Romania

Oschemade ajutoaredestinata Romaniei, invaloarede935demilioanedeeuro, a fostaprobatadeComisiaEuropeana. Banii sunt alocati pentru.

Comisia Europeana aproba ajutorul de stat pentru IMM-uri in valoare de 935 milioane de euro

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 4,521 miliarde de lei 935 milioane de euro) introdusa de Romania pentru a sustine companiile afectate de pandemia de coronavirus, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

Comisia Europeana propune acordarea a patru miliarde euro pentru Romania din cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii privind acordarea unui sprijin financiar, in valoare de 81,4 miliarde euro, din cadrul Instrumentului SURE pentru 15 state membre, dintre care patru miliarde euro pentru Romania, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Comisia Europeana, dispusa sa acorde Romaniei un imprumut de 4 miliarde de euro pentru protejarea cetatenilor

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii pentru acordarea unui sprijin financiar sub forma de imprumut, din care 4 miliarde euro pentru Romania, pentru protejarea cetatenilor si atenuarea consecintelor socio-economice foarte grave ale pandemiei de coronavirus.

Comisia Europeana, discutii cu un al cincilea producator de vaccinuri Este vizata o achizitie initiala de 80 de milioane de doze pentru statele membre UE

Comisia Europeana anunta ca a incheiat luni discutii preliminare cu societatea Moderna pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19. Se anticipeaza achizitionarea initiala a 80 de milioane de doze in numele statelor membre UE, cu o optiune de a achizitiona pana la 80 de milioane de doze suplimentare, care vor fi furnizate dupa ce un vaccin se va dovedi a fi sigur si eficient.

Comisia Europeana a ajuns la un acord cu un al cincilea producator de vaccinuri anti-COVID. Va achizitiona 80 de milioane de doze

Comisia Europeana a incheiat luni discutii preliminare cu societatea americana Moderna pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19, fiind al cincilea producator de vaccinuri cu care a purtat discutii, iar contractul ar prevedea posibilitatea ca toate statele membre ale UE sa achizitioneze vaccinul si sa il doneze tarilor cu venituri mici si medii.

Primul contract semnat de Comisia Europeana pentru achizitia unui potential vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a anuntat joi semnarea, in numele statelor membre ale UE, a unui contract cu compania farmaceutica britanico-suedeza AstraZeneca, pentru achizitia a 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 aflat in prezent in faza experimentala, a anuntat executivul comunitar, relateaza Reuters si EFE.

Comisia Europeana a semnat cu AstraZeneca primul contract pentru achizitia unui potential vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a anuntat joi semnarea, in numele statelor membre ale UE, a unui contract cu compania farmaceutica britanico-suedeza AstraZeneca pentru achizitia a 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 aflat in prezent in faza experimentala, a anuntat executivul comunitar, relateaza Reuters si EFE, conform Agerpres.

Comisia Europeana a inceput discutiile cu producatorul de vaccinuri anti-covid american Moderna

Comisia Europeana a incheiat luni discutii preliminare cu societatea americana Moderna pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19, fiind al cincilea producator de vaccinuri cu care a purtat discutii, iar contractul ar prevedea posibilitatea ca toate statele membre ale UE sa achizitioneze vaccinul si sa il doneze tarilor cu venituri mici si medii, conform News.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )