Libnet.ro
UNICEF

10:30

IMM-urile pot primi pana la 100.000 de euro pentru fotovoltaice si statii de incarcare a masinilor electrice

Adevărul Adevărul,
IMM-urile pot primi pana la 100.000 de euro pentru fotovoltaice si statii de incarcare a masinilor electrice

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat joi seara ca in sedinta de Guvern a fost adoptata o OUG pentru infiintarea Programului ELECTRIC UP, prin care IMM-urile din domeniul HoReCa pot primi pana la 100. 000 de euro, fonduri neambursabile, pentru panouri fotovoltaice si statii de incarcare. Bugetul in primul ciclu de finantare este de peste 470 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

Guvernul a aprobat OUG pentru infiintarea Programului Electric Up

Seful Cancelariei premierului, IOnel danca, a anuntat, joi seara, cain sedina de Guvern a fost adoptata o OUG pentru infiintarea Programului ELECTRIC UP. IMM-urile din domeniul HoReCa pot primi pana la 100. 000 de euro, fonduri neambursabile, pentru panouri fotovoltaice si statii de incarcare. Bugetulin primul ciclu definantare este de peste 470 de milioane de lei, conform news. ro.

Programul Electric Up. Ionel Danca: IMM-urile din HoReCa pot sa acceseze o finantare nerambursabila de pana la 100.000 de euro pentru instalarea panourilor fotovoltaice si a statiilor de incarcare

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Orban a adoptat programul Electric Up, prin care intreprinderile mici si mijlocii din sectorul HoReCaau posibilitatea sa acceseze.

Fonduri europene 2020: Pana la 20.000 Euro pentru startup-uri IT

Startup-urile IT din Romania si Republica Moldova, axate pe tehnologii blockchain sau DLT, pot obtine finantari de pana la 20. 000 de euro, intr-un accelerator de afaceri european sustinut cu fonduri comunitare.

Se dau 500 de euro pentru profesori. Cum se obtin banii

Initiativa in Parlament: cadrele didactice sa primeasca bonus 500 de euro, pe modelul medicilor. Sunt extrem de expusi in aceasta perioada odata cu deschiderea scolilor. Profesorii ar urma sa primeasca bonus de 500 de euro Profesorii si personalul auxiliar din invatamant ar putea primi bonus de 500 de euro pentru ca vor fi expusi in .

FIREA: Am pregatit infrastructura si cabinetele care pot face pana la 5.000 de teste pe zi pentru cadrele didactice si pentru elevi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, este de parere ca noul an scolar incepe cu foarte multa ingrijorare si a criticat actualul Guvern ca nu a reusit achizitia de tablete pentru elevi. Firea spune ca la Bucuresti unitatile de invatamant sunt pregatite sa primeasca elevii si ca, atat copiii, cat si cadrele didactice vor putea fi testati pentru COVID - 19 in cadrul unui proiect al Primariei Generale a Capitalei, conform news. ro.

Turist, amendat cu 1.000 de euro pentru ce avea in bagaj. Politistii nici nu au stat la discutii cu el

Un turist a fost amendat cu 1000 de euro dupa ce din bagaje i-a fost confiscat suvenirul pe care il luase de pe insula italiana, Sardinia. Politistii l-au amendat cu 1000 de euro pentru ce avea in bagaj Turistul de origine franceza, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost verificat pe aeroportul din .

Franta aloca 100 de miliarde de euro pentru a-si relansa economia

Guvernul francez va dezvalui astazi un plan de stimulare in valoare de 100 de miliarde de euro pentru a reduce impactul economic al crizei coronavirusului in urmatorii doi ani, urmand a aloca sume consistente pentru investitii publice, subventii si reduceri de taxe.

Programul Electric-Up, aprobat: 100 de milioane de euro pentru instalarea de panouri fotovoltaice si statii de reincarcare vehicule electrice

Guvernul a adoptat joi proiectul de OUG, initiat de Ministerul Economiei, privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica cu o putere instalata cuprinsa intre 27 kWp 100 kWp necesara consumului propriu si livrarea surplusului in Sistemul Energetic National, precum si a statiilor de reincarcare de 22 kW pentru vehicule electrice si electrice plug in, prin Programul de finantare ELECTRIC UP.

Guvernul aloca 100 milioane euro pentru ca firmele din HORECA sa poata instala panouri fotovoltaice

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, relateaza Mediafax.

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, pe care raman Bucurestiul si 13 judete Amenzi de pana la 25.000 de euro pentru nerespectarea regulilor impuse de autoritatile germane

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca autoritatile Germaniei au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de miercuri. Daca judetele Gorj si Neamt au fost retrase de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )