Libnet.ro
UNICEF

12:15

BVB BET ajunge la un nou record istoric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB BET ajunge la un nou record istoric

Tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania - pe prima treapta in topul lichiditatii Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia SIF-urilor, a urcat in sedinta trecuta de tranzactionare la un nou maxim istoric, de 11. 189,6 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Tranzactii de doar 30,7 milioane lei, cu mult sub media anului

BET urca la un nou record istoric Valoarea tranzactiilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) din ultima sedinta a saptamanii a fost de doar 30,7 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a acestui an, de circa 80,6 milioane de lei.

Euro a atins un nou maxim istoric. Cat va mai continua ascensiunea

Directia ascendenta a cursului euro-leu poate fi oprita doar de Guvern, a declarat analistul economic, Adrian Caciu, dupa ce moneda europeana a atins, miercuri, un nou maxim istoric de 4,9251 leieuro.

Euroa atins miercuri un nou maxim istoric, al 11-lea din aceasta luna

Euroa atins miercuri un nou maxim istoric, al 11-lea din aceasta luna pe piata din Romania, la 4,9251 lei, de la 4,9156 lei, valoare atinsa marti. La inceputul lunii, euro era cotat la 4,8744 lei. Banca N.

Euroa atins un nou maxim istoric, al 11-lea din aceasta luna pe piata din Romania

Euroa atins miercuri un nou maxim istoric, al 11-lea din aceasta luna pe piata din Romania, la 4,9251 lei, de la 4,9156 lei, valoare atinsa marti. La inceputul lunii, euro era cotat la 4,8744 lei. Banca.

Euro a atins la un nou maxim istoric. A depasit pragul psihologic de 4,9 lei

Cursul euro a atins un nou maxim istoric. Este al zecelea din aceasta luna. Euro a depasitpragul psihologic de 4,9 lei. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de.

Ucraina a inregistrat peste 400 de decese cauzate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, un nou record

Ucraina, unde campania de vaccinare impotriva COVID-19 se desfasoara foarte greu, a inregistrat miercuri un nou record de decese cauzate de noul tip de coronavirus in ultimele 24 de ore, depasind pentru prima data pragul de 400 de morti, informeaza AFP.

BVB BET - la un pas de 11.000 de puncte

Tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania au dat circa o treime din rulaj Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia SIF-urilor, a urcat in sedinta de ieri cu 0,08%, la 10. 970,96 de puncte, cu numai 0,3% sub pragul de 11.

BVB BET face primul pas peste pragul de 11.000 de puncte

Rulaj de 53 de milioane de lei Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au marcat aprecieri in sedinta de ieri, sesiune in care indicele BET a trecut pentru prima data in istorie de pragul de 11. 000 de puncte. Aceasta a fost a patra zi consecutiva de cresteri pentru indicele principal al BVB, in care valoarea tranzactionata s-a ridicat la circa 53 de milioane de lei, sub media zilnica a acestui an.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )