Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministrul Economiei: Masura 3 pentru IMM-uri va fi reluata de la zero

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei: Masura 3 pentru IMM-uri va fi reluata de la zero

Masura 3 pentru granturi de investitii acordate IMM-urilor va fi reluata de la zero, a anuntat, joi, ministrul Economiei, Claudiu Nasui. continuă pe Adevărul

PAUL STANESCU: Ministrul Economiei aduce agonia si falimentul pentru antreprenori

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, sustine ca ministrul Economiei, Claudiu Nasui, are o singura viziune pentru antreprenorii romani - agonie si faliment, iar la motiunea simpla a.

Ministrul Economiei: Autoritatile iau in calcul sa ceara test COVID negativ turistilor straini care intra in Romania

Autoritatile romane analizeaza posibilitatea ca turistii straini care vor sa viziteze Romania sa prezinte obligatoriu un test Covid negativ la intrarea in tara, a declarat, luni, ministrul Economiei, Mediului de Afaceri si Turismului, Claudiu Nasui, citat de Agerpres.

Gabriela Firea, despre ministrul Economiei: Ne-a anuntat suav ca a depus un proiect de lege: Fara securisti si rude de securisti in functii publice

Senatoarea PSD, Gabriela Firea a lansat un mesaj ironic la adresa ministrului Economiei despre care spune cum s-a aparat la motiunea simpla initiata de PSD si dezbatuta, marti, in Parlament, privind starea economiei.

Ludovic Orban: Am mandatat senatorii PNL sa voteze impotriva motiunii care il vizeaza pe ministrul Economiei, Claudiu Nasui (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca liberalii au votat inc adrul birorului politic ca senatorii partidului sa voteze impotriva motiunii simple, initiata de PSD si care il vizeaza pe ministrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )