Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ursache: Fondul Suveran va spori increderea investitorilor, care vor plasa sume mai mari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ursache: Fondul Suveran va spori increderea investitorilor, care vor plasa sume mai mari

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) va fi evenimentul numarul unu pe piata romaneasca de capital, iar odata realizat proiectul, va creste atat volumul investitiilor straine, dar si increderea investitorilor in Romania, a declarat pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Fondul Suveran de Investitii va fi gata pana pe 15 mai

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) va fi gata pana in data de 15 mai, cand va fi pus in dezbatere publica, urmand sa aiba o capitalizare initiala de 1,8-1,9 miliarde lei, a declarat ministrul Economiei, Mihai Tudose, intr-un interviu pentru News. ro.

Foto: Cinci numere care vor defini urmatorii 100 de ani ai omenirii

Populatia in continua crestere a globului, consumul de energie regenerabila, speranta de viata din ce in ce mai mare, migratia oamenilor de la sat la oras si automatizarea locurilor de munca reprezinta principalele cinci cifre care ar putea redefini urmatorul secol al planetei. Jurnalistii de la BBC le-au explicat, cu ajutorul unor grafice. Consultati galeria foto pentru mai multe informatii.

Primii romani care vor circula, incepand de azi, fara vize in Canada

Ambasada Canadei la Bucuresti a anuntat ca de la 1 mai cetatenii romani care au avut in ultimii zece ani viza pentru Canada sau au in prezent viza SUA pot calatori in Canada doar.

Numai de bine. Ce fac firmele care vor oameni loiali

Potrivit unui studiu, 87% dintre oamenii care au un job nu sunt fericiti la locul de munca. Cauzele sunt nenumarate: sarcinile sunt din ce in ce mai multe, munca nu iti este apriciata, seful te.

Razer Lancehead e un upgrade demn de gamerii care vor sa faca performanta

Compania Razer este sinonima cu accesorii de gaming pentru profesionisti, iar noul mouse Razer Lancehead nu se dezice de la acest principiu. Investitiile in accesorii de gaming pot devia cu usurinta in derizoriu, dar oricine are nevoie de un mouse de gaming in care sa aiba incredere. Pornind de la aceasta premisa, exista foarte multe [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )